Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/robijanje

Marketing

B.B.B. - bezglave, blesave, budaletine.....udarac broj 2

Davnog 5. listopada 2008. sam napisao jedan znakovit post koji danas poprima ton aktualnosti. Stoga, ctrl C, a zatim ctrl V i etogac, pročitajte tko želi.

Ne mogu a ne osvrnuti se na divljanje bezglavih, blesavih budaletina (aka B.B.B.) po Pragu te tako zanemariti svoje uobičajene teme.
Još jednom smo se osvjedočili u plodove rata, a potom i pomahnitalog materijalizma te utjecaja toga dvoga na odgoj. Koliko god mi šutjeli o tome, glavni razlog nastanka ovakvih moralnih i kulturalnih invalida su RODITELJI!!!!!! No, neću o roditeljima, neću ni o krepilima koji razbijaju, uništavaju, mrze, pljačkaju (pitam se ima li policije na ovom svijetu), pisat ću o jedinoj mogućoj prevenciji.
Dakle, prvo bi se trebali naći političari, na čelu sa Bandićem koji ovoj skupini retardanata konstantno ide na ruku, i u skladu sa zdravim razumom donijeti neke izmjene zakona koji bi urodili plodom. Kada govorim o donošenju plodova mislim na izbijanje ikakve primisli nasilja iz glava povodljivaca i krepila, a to je jedino moguće slijedećim:

1. U slučaju izgredništva van države (kao što se toliko puta dogodilo) i sramoćenja zdravog razuma, moderne civilizacije, Hrvatske države, Zagreba, njihovih obitelji i njih samih, izgrednicima se trebaju oduzeti putovnice na 3-5 godina kako ih se ne bi dovelo u napast da ponovno ne odu van države sramotiti nas i uništavati tuđu imovinu i zdravlje. Nakon 5 godina čovjek biva pametniji, pogotovo ako osjeti na vlastitoj koži drakonske posljedice.

2. DOŽIVOTNA zabrana pohađanja bilo kakvih utakmica i stadiona ako se ustanovi da je izgrednik uporan u svojim nastojanjima upropaštavanja tuđih života i imovine. Dakle, ukoliko ga se 2-3 puta ulovi u sličnim zlodjelima.

3. U osobne dokumente bi im se trebala uvesti lako primjetiva CRNA TOČKA koja označava status IZGREDNIKA i time mu zagorčava život na svakom koraku: od pronalaženja posla (tko želi kretena zaposliti???), preko rutinskog nenajavljenog kontroliranja lokacije osobito tijekom utakmica do obaveznog psihološkog savjetovanja tokom 2 godine uz dobrovoljan rad u institucijama tipa udruge za djecu sa posebnim potrebama, downovim sindromom ili u bolnici za maligna oboljenja - dječji odjel - čisto da se upozna sa stvarnim problemima i nevoljom na ovom svijetu te uvidi besmisao svojih prijašnjnih djela.

4. Kao šećer na kraju zabranio bi Dinamu igranje u Europi na 3 godine. Jedino bi tako razne glavešine shvatile da su navijači sastavni problem kluba, a ne nekih tamo policajaca, udruga ili koječega trećega.

To nije sve, u Engleskoj su jako dobro stali na rep kretenima koji misle da za njih pravila ne vrijede. Tako bi trebalo i u Hrvatsku uvesti par izmjena zakona i, garantiram vam, upalilo bi.
I za kraj, kao i obično kad idem na posao prolazio sam pokraj udruge navijača Dinama u Draškovićevoj i bacio sam oko na njihove majice koje prodaju. Na jednoj majici sam vidio siluetu navijača koji lomi polocijski pendrek. E sada nek mi onaj polupismeni, samodopadni glasnogovornik (koji ni hrvatski jezik ne poznaje) Šagud objasni šta to znači i koju poruku odašilje ova majica nego da se bori protiv policije!!!!! I nakon svega oni se kao ograđuju od izgreda a zna se da su jezgra te zločinačke organizacije koja se skriva ispod nogometa.

Post je objavljen 03.05.2010. u 14:58 sati.