Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******* NASTUP U VOGOŠĆI ******

Seniorke su u prošlu nedjelju imale nastup u Vogošći. Povod je bio održavanje turnira u karateu, a to se sve održavalo u sklopu manifestacije "Sportom protiv nasilja- sjaćanje na Denisa". Kiseljačke mažoretkinje su nastupale na poziv teta Ane, koja je u pozdravnom govoru posebno zahvalila Kiseljačkim mažoretkinjama- Denisovim prijateljicama, što su se odazvale pozivu. Po prvi put smo nastupali na malo drugačijoj podlozi, što nam je svakako dobro došlo da steknemo iskustvo. Nakon nastupa smo otišli na piće sa teta Anom i to u WOG- tržni centar u kojem smo nastupali na otvorenju. Bilo se lijepo prisjetiti i tog nastupa. Kako je bilo možete pogledati na slikicama koje slijede.
*********
Na roditeljskom sastanku održanom u četvrtak bilo je govora o Državnom prvenstvu koje slijedi, kao i o osnivanju Roditeljskog vijeća. U toku sljedećeg tjedna svim članicama će biti podjeljeni letci sa osnovnim informacijama za roditelje, stoga vas molim da te letke predate roditeljima.
Organizacija Državnog prvenstva je u tijeku- riješavaju se određeni detalji, ali mislim da će svakako biti zanimljivo.
***********
Naše maturantice su večeras na maturalnoj zabavi, moram priznati da su obadvije prelijepe bile, a kako su izgledale pogledajte u sljedećem postu. Maturanticama Gabrijeli i Jeleni želimo lijep i luuuuud provod večeras!
***********
TRENINZI: se održavaju u redovno vrijeme- seniorima će biti promjenjeni radi velikih vrućina- pa to pratite na našem profilu na facebook-u.



Post je objavljen 30.04.2010. u 21:43 sati.