Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/teejay

Marketing

Isprika na sva zvona

Moj naklon svim djelatnicima u poslovnici poslovne banke čiji sam klijent, koji su bili prinuđeni pretrpjeti moj verbalni nastup, a sve zbog rupe u programskoj podršci koju su imali, te zbog toga s mog računa bespravno otuđili 20 pišljivih kuna na osnovu naplate obavijesti koju su mi poslali poštom na kućnu adresu.

Greška banke je ustanovljena o čemu sam dobio obavijest telefonom i moj novac je uredno vraćen, valjda... web portal trenutno ne radi pa ne mogu provjeriti (možda krpaju rupu u programu), ali!

Nije teško pretpostaviti da su zbog greške u svom programu svoje pisane obavijesti poslali ne samo meni, nego možda i mnogim drugim svojim klijentima, npr. neka taj broj bude 100000 (i uredno te obavijesti naplatili), te na taj način bespravno zaradili 2 milijuna kuna... niti orali, niti kopali.

Osim mene, tu je grešku vjerojatno ustanovio još netko, te istu reklamirao... baš kao i ja, te je banka baš kao i meni, tim klijentima vjerojatno vratila otuđeni novac.

A što je s onima koji su to previdjeli i nisu reklamirali?

Netko očito i dalje sjedi u svojoj fotelji, (i da ne budem baš vulgaran) gladi bradu, udobno živi na račun nas koji radimo... i ne misli odustati!Post je objavljen 30.04.2010. u 00:38 sati.