Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Školsko parsko prvenstvo Hrvatske - Metković



Prvenstvo se igralo u dvije sjednice u Gimnaziji u Metkoviću. Počeli smo igrati u 10:30h sa svom potrebnom opremom: bidding boxovima, namješanim bordovima, ceduljama a svi igrači su dobili istiskane bordove po završetku igre. Posjetili su nas lokalni novinari a imali smo javljanje i za radio Dubrovnik.



Igrali smo na tri stola: ovaj vikend su krizme po Dalmaciji i nastup je u zadnji čas otkazao par iz Imotskog, jedan par iz Dubrovnika i nekoliko igrača iz Metkovića. Na sličnom turniru za vrijeme korizme skupili smo pet stolova.



Imao sam posla : jedan par je dogovorio dva različita značenja za dva karo otvor ovisno da li se alertira ili ne? To smo otkrili kad je igrač alertirao sam svoj govor, kao na BBO-u. Jedna ataka izvan reda i ubrzavanje sporih parova. Gotovo nitko ne klejma: nisu sigurni pa izigraju do zadnje karte.



Pobjednici turnira su Ante Mijić i Jure Šiljeg iz Metkovića. Jure je lijevo, Ante desno. Jure je organizator grupe bridžista u gimnaziji u Metkoviću zajedno sa prof. Ljiljanom Jeličić.

1 Mijić Ante - Šiljeg Jure 55,63 %
2 Đilović Joško - Moretti Marko 53,75 %
3 Knežić Mira - Šiljeg Josipa 53,13 %
4 Perleta Ivan - Marinović Marin 51,88 %
5 Sudarević Tomislav - Gašić Katarina 48,13 %
6 Dominiković Ivana - Mikulić Karla 37,50 %

Kako se igralo na tri stola zadnja četiri borda su igrali svi istovremeno. Četiri prva para su prije zadnja četiri borda u tom trenutku bila na 5MP -ova razlike.

Post je objavljen 25.04.2010. u 11:13 sati.