Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Demofest 03

Konkurs za treći Demofest počinje sutra!!



U organizaciji agencije Aquarius Ogilvy, konkurs za učešće na trećem po redu festivalu Demofestu zvanično počinje sutra i trajaće tačno mjesec dana.

“Demofest je postao prepoznatljivo ime u regiji. Uspjeli smo, u protekle dvije godine, da ga kvalitetno pozicioniramo kod ciljnih javnosti, da mu izgradimo pozitivan imidž. Čulo se nadaleko da smo dobri domaćini, tako da sam sigurna da ćemo i ove godine imati jako veliki broj prijavljenih bendova. Nagrade su i dalje odlične. To je sasvim dovoljno razloga da interes ne izostane,” istakla je Brankica Janković, direktorica festivala.

Bendovi se na konkurs mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala, www.demofest.org na kojem se nalazi prijava koju je potrebno detaljno ispuniti i zajedno sa dva demo snimka poslati na konkurs@demofest.org. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir.

Jedini uslov koji svi bendovi koji žele da se prijave moraju da ispune je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

Nakon završenog konkursa stručni žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na jednom od tri kvalifikaciona koncerta. Šest bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade.

Nagrade ovogodišnjeg Demofesta su:

1. Prvo mjesto - Produkcija mastera u profesionalnom muzičkom studiju. Dizajn i produkcija CD izdanja kao i umnožavanje istog , izdavanje albuma za teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije i kreativni koncept medijske kampanje koji uključuje kreiranje i produkciju muzičkog TV spota, TV i radio najava i drugih formata elektronskih medija.
2. Drugo mjesto – binska oprema u vrijednosti do 6.000 EUR
3. Treće mjesto – binska oprema u vrijednosti do 3.000 EUR
4. Nagrada publike – binska oprema u vrijednosti do 1.500 EUR

Demofest će se ove godine održati od 21.jula do 24.jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Ovogodišnji festival će pružiti priliku regionalnim demo bendovima da pokažu snagu alternativne scene i na taj način se izbore protiv kulture šunda i kiča.

Za više informacija molimo kontaktirajte: Brankica Stojanović, portparol Demofesta – + 387 66 981 654; brankica.stojanovic@demofest.org

Prošle godine na konkurs se prijavilo više od 150 bendova iz Srbije, a srpski sastav ZAA osvojio je treće mesto.



Podeli: Facebook Facebook

Post je objavljen 21.04.2010. u 23:06 sati.