Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/analucijasims2

Marketing

Izvanzemaljac-The sims 2

Izvanzemaljac je biće koje možemo napraviti i u običnom The Sims 2.On ima zelenu kožu i crne oči. Može se napraviti na više načina:
1.način: U kuću stavite teleskop,kada padne mrak stisnite shift i kliknite na teleskop,zatim tamo gdje piše ''deburg'',tada će doći NILO i oteti vašeg simsa,i vratiti će ga u roku par sati(u sims svijetu),vidjeti ćete da se simsove potrebe stalno smanjuju-povećavaju,ne brinite to će biti tako sve dok vam simsa ne vrate.
2.način:Napišite u susjedstvu šifru ''boolProp testingCheatsEnabled true'',uđite u kuću shift + klik na simsa/simsicu,Spawn,Tombstone of L(life) & D(death), ''Get me alian pregnant'',vaš sims će biti trudan/trudna sa izvanzemaljcem,ako želite ubrzati trudnoću opet klinkine na spomenik i nađite ''Speed up my pregnancy''.I uskoro ćete dobiti malog izvanzemaljca.
3.način:Možete se i udati za izvanzemaljca(pravi primjer je obitelj Shmit iz Strangtown-a),kada se udate za njega/nju stavite n a ''Try for baby'' i ako imate sreće roditi će vam se mali izvanžemaljac.
4.način: Ovaj način je najlogičniji.Samo spojite dva izvanzemaljca,i sigurno će vam se roditi mali izvanzemaljac. dead
Na nekim blogovima kažu da ga možete napraviti u Create a family,no to nije istina.U Create a family možete napraviti samo zelenoga simsa,ali ne i izvanzemaljca.Izvanzemaljac se može napaviti jedino na ova četiri načina gore.bang

Post je objavljen 14.04.2010. u 13:18 sati.