Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/memories-n

Marketing

Plan za 4. mjesec

Photobucket

Ok svjesna sam da je već počeo 4. mjesec, ali bili su praznici tako da...za praznike je bio poseban plan. Dakle moram napisati plan za 4. mjesec
Znači... hm šta uopće želim napraviti ovaj mjesec kad bi išla prema nemogućemu plan bi vjerovatno bio dug i pa..nemoguć.
Par stvari pokušavam započeti ..hm od početka godine?

*Moram konačno odlučiti za koji se fakultet želim početi spremati, moram konačno odlučiti što želim raditi u životu.
*Moram popraviti ocjene koje sam uspjela u zadnjih mjesec dana užasno pokvariti. Dobro neam niti jednu ocjenu manju od 3, ali ej! Ja neznam što želim u životu tako da moram u svemu biti najbolja što mogu...
*Moram se početi dizati u ...8 i pol. Ok odlučila sam 8 i pol. Budući da od prošle školske godine je bilo možda 5-6 događaja koji su me natjerali da ustanem prije 11. Previše vremena gubim spavajući doslovno do početka škole.
*Moram početi trenirati nešto. Ali stvarno! Krajnje je vrijeme. Uskoro će biti vrijeme za kratke hlačice,uske majčice i haljinice. I ne ne mislim da sam debela kao što sam već rekla nego samo želim biti...hahaha zategnuta :P Ne stvarno, želim kondiciju.
*Želim naći neki posao tj. želim se natjerati da se prošećem do studentskog / učeničkog centra da se već unaprijed prijavim za nešto preko ljeta.


Iiii...mislim da je to to, ali šta uvijek mogu nadopuniti ovo.

N.



Post je objavljen 10.04.2010. u 14:15 sati.