Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Zaostala utakmica 15.kola Regija A U-10

VS

N.K. Virovitica : N.Š. Međimurje Čakovec

4 : 0

Unatoč lošem vremenu i kiši, koja nas je pratila cijelim putem od Čakovca do Virovitice, dečki su hrabro istrčali na megdan godinu dana starijim protivnicima iz NK Virovitice. Na početku puta roditeljima nije bilo jasno gdje je trener Orehovec i zašto ga nema. Mogući razlozi njegovog nedolaska su :
a) previše pojeđene šunke za Uskršnje blagdane
b) pratio je prognozu pa je znao kakvo nas vrijeme očekuje u Virovitici
c) nama neki nepoznati treći razlog.

Izgleda da roditelji djece 99. godišta plaćaju 300,00 kn mjesečne članarine, za razliku od samo 200,00 kuna koliko plaćamo mi ostali.

Uglavnom želimo mu više sreće sa vremenom u srijedu kada vodi 99.godište protiv NK Nedeljanca.

Iznenađenjima roditelja tu nije bio kraj. Dolaskom u Viroviticu dolazi se do spoznaje da nema kartona igrača Denisa Bušnje i Matea Horvata, tako da isti nisu mogli nastupiti i pomoći svojim suigračima.

Da se vratimo događanjima na terenu. Nakon što nismo iskoristili priliku na samom početku utakmice, dobivamo gol iz solo prodora protivničkog igrača. Na terenu teškom za igru, fizički i tehnički jači protivnici dolaze do vodstva od 4:0 do kraja prvog poluvremena. U drugom smo poluvremenu, unatoč pritisku protivnika, uspjeli sačuvati nedirnutu mrežu i stvoriti nekoliko prilika. Čestitka igračima na iskazanom trudu i volji po kišnom i hladnom vremenu.

P.S. Trening je izgleda u utorak u 8:00 sati, ali to ćemo saznati možda danas navećer oko 20:00. Ovu informaciju oko treninga probajte negdje provjeriti. Satnice treninga su, kao uostalom i sve ostalo u nogometnoj školi dosta promjenjive. Konstanta su samo gospoda predsjednik i direktor škole.

P.P.S. Nikad nije kasno izraziti dobre želje, tako svima koji ga slave, želim SRETAN USKRS.

Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje.


Post je objavljen 05.04.2010. u 14:50 sati.