Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/memories-n

Marketing

Danas lebdim.

Photobucket

Danas lebdim između stvarnosti i sna. Danas sam sretna, bez nekog posebnog razloga. Osjećam se ispunjeno nekom toplinom kojoj neznam izvora.Smijem li se tako osjećati?Nisam sigurna da li mi se sviđa taj osjećaj. Jer koliko god da nije negativan toliko nije ni pozitivan. Skroz je neutralan. Zar bi trebala biti sretnija ne osjećajući ništa ne go pateći. Mislim da je odgovor očit. A možda sam samo toliko naviknuta na snažne emocije da nedostatak istih u meni dovodi do sumnje. Sumnje u samu sebe i u svoje emocionalno stanje. Moram biti sretna. Moram biti sretna ili tužna. Ovo polustanje me zabrinjava. Ja nisam osoba koja ne doživljava emocije.

Na jednom testu temperamenta u školi rezultat mi je bio totalni melankolik. Stvarno! Imala sam možda dva tri odgovora za sangvnika, pet šest za flegmatika dok nisam imala niti jedan za kolerika. Kad smo dobili objašnjenja potpuno sam se pronašla u opisu. Osoba koja doživljava jake emocije ali ih pri tom ne pokazuje. Pri stabilizaciji ovog temperamenta poželjne bi bile neke osobine kolerika da osoba ne bi... poludila? Ne, stvarno. Razmišljala sam o tome, moje emocije i nisu toliko snažne svaki put. Neke stvari koje bi trebale potaknuti neku sentimentalnu stranu zablokiraju, te to pripisujem svojoj flegmatičnoj strani.Situacije u kojoj bi većina ljudi pukla od bijesa...E da u tim situacijama N. ne pokazuje trenuke emocija dok bi najradije vrištala!


Vidite! Ja imam emocije, a kada se osjećam ovako prazno ko danas, zabrinjavam se. Ali opet. Možda će biti bolje kasnije. Ipak, sutra je novi dan, tj. danas ujutro će biti novi dan kada se ja konačno odlogiram i odem spavati. Sretna sam. Neznam zašto, ali to me ne zabrinjava toliko. Volim biti sretna...jer postoji li osoba koja bi radije bila tužna?
Stvarno nisam sigurna o čemu sam pričala sada...ali to je sasvim tipično za mene. Davno mi je prošlo vrijeme za spavanje ;)

N.Post je objavljen 03.04.2010. u 02:37 sati.