Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/memories-n

Marketing

Krenimo na put.

happiness

Danas ćemo se igrati. Danas sam netko drugi, danas sam sretna. Dan je sunčan, toplo je i to djeluje na mene. Možda imam bipolarni poremećaj, ili je moje ponašanje povezano s vremenom, ali kada je sunčano jednostavno sam malkicu sretnija nego kada nije.
Dakle... Krenimo na put.

Budim se, rano je i mračno. Okrećem se u krevetu jer mi se ne da ustati,ipak moram iako je tek 5 ujutro. Oblačim se u polumraku jer kad sam otvorila prozor i nije baš u sobu ušlo previše svjetlosti. Odlazim do kuhinje te pijem čašu vode i gledam kroz prozor. Sve je prazno i tiho. Volim tu tišinu, iako me ne razbuđuje previše. Najradije bi legla na pod i zaspala. Ali nemaa. Stavila sam zagrijavati vodu za kavu.
Obukla sam uske traperice i plavu majcu bez rukava te preko nje sivi kardigan. Zavezala sam starke i uzela torbu te u nju ubacila zadnje stvari koje sam vidjela oko sebe. Sjela sam na stolicu uzela kavu i popila par gutljaja.Odšetala sam do kupaonice sa šalicom u ruci. Spustila sam ju na stolić te se pogledala u ogledalo. Vezala sam kosu, umila se i oprala zube. Namazala sam lice kremom te stavila malu količinu pudera i rumenila tek toliko da ne izgledam mrtvo. Stavila sam malo maskare te počešljala kosu. Stavila sam te posljednje stvari u torbu te pogledala na sat. Popila zadnjih par gutljaja kave te pogledala kroz prozor. Taxi još nije došao ali sam pretpostavljala da će biti tu svaki čas. Uzela sam kufer i torbu stavila preko ramena. Zaključala stan i izašla na cestu baš u trenutku kada je taxi ulazio u ulicu. Vozač je izašao i pomogao mi da stavim kufer u auto. Sjela sam na suvozačevo mjesto, zatvorila oči i krenula...


Aaaa. Želim!Želim! Ali ipak, priznajte. Smijem sanjati. Jer u mom savršenom svijetu ove proljetne praznike ne provodim doma. I svi moji prijatelji nisu na nekom putu a ja doma. I nije neko tmurno promjenjivo vrijeme. U mom savršenom svijetu ja se spremam na put. Imam jedan kričavo rozi kufer koji je pun robe kakvu želim. Imam pripadajuću kozmetičku torbicu koja je opremljena 15 puta više nego što moja stvarna jest. Imam 2 kg manje. Hahaha, a moram ovo reći. I ne , ne mislim da je 58 kg, na 172 cm previše, ne smatram se debelom, štoviše, sviđa mi se moja figura, al to je nešto sa svakom curom da želi biti mršavija. Hahaha. I kosa mi je duža ,a šiške su konačno izrasle. :D I sada, upravo sada spremam se za put u..neznam gdje. Negdje gdje svi studenti idu, jep. Idem u Miami :D Ali u stvarnom svijetu, trenutno što je najbliže Miamiu je CSI Miami koji sada idem gledati. ;)


N.








Post je objavljen 01.04.2010. u 18:26 sati.