Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roker45

Marketing

OPASNE VEZE 4


Renata je sve ranije dolazila u ured želeći svu papirologiju dovesti u red samo da joj ostane više vremena za chat..Blagost i mirnoća Benjaminova oslobadjala ju je od pritiska na poslu i lošeg braka,tipkajući s njim zaboravljala je na breme života koje je sve više pritiskalo njena ramena..
Upravo je završila zadnji izvještaj za danas a nije još ni 10 sati kad je karakterističan zvuk,gong,objavio dolazak poruke na ICQ..
-Ispričaj mi nešto o sebi,pisao je umjesto pozdrava,znam da si iz Beograda,da voliš sanjati i da ti falim..Reci mi još..Kakve oči imaš,kosu,koji ruž stavljaš,voliš li voće,ideš li u crkvu,na kojoj strani spavaš???
Iznenadio ju je..Nikad je nitko ovako nije zasuo pitanjima,naizgled bezveznim,ali kao po spisku redanim..Ni suprug je nije pitao tako nešto..
-Zašto to sve želiš znati,upitala je da dobije na vremenu i dodje k sebi....
-Jer i ti si meni falila,ispalio je ,a sva ta njegova pitanja su bila samo priprema za ovu njegovu izjavu..Da je i ona njemu falila...
-Ispričat ću ti sve što te zanima,razoružano mu je otipkala i pisala iako ga do prije 2-3 dana nije ni poznavala..Pisala je kako ima zelene oči,smedju kosu,stopala 38,kako voli voće,ali najviše trešnje,ne ide u crkvu i ne zna,ustvari,vjeruje li ,spava na desnoj strani,ponekad i hrče kad je nahladjena,ne voli grudnjak..Svašta je pisala i sama sebe iznenadila svojom iskrenošću,možda i sama u podsvijesti treba nekog kome će pričati o sebi i tko će je slušati..Cijenila je to što je nikad nije ništa pitao o mužu pa ga zauzvrat nije pitala o njegovim ženama,ako ih je bilo..
Benjamin je samo buljio u monitor rukama podbočene brade zadovoljno kimajući glavom ,sam za sebe..Htio je znati sve o njoj,sve što mu kaže pretvarao je u maštu koja će mu ispunjavati ostatak dana,kad isključi ICQ..Riječi,slova i mašta i jesu najvažniji na internetu...
Svaki susret na netu doživljavao je kao spoj,rendez-vous iako je ne vidi i ne čuje..Sad već svako jutro njeno "Falio si mi"poprilično ga je opčinjavalo..
Svako jutro,od ponedjeljka do petka,od 10-12 sati imali su "spoj",kad bi netko odozgor,ili sa strane promatrao što ovi dvoje jedno drugom pišu,rekao bi da se znaju godinama..
Poslije mjeseca dana iznenada je postavio pitanje:
-Kakvo rublje danas nosiš,koje boje?Istog trena požalio je smatrajući to previše intimnim..
-A koje boje bi ti najradije svukao,Benjamine? Šokirala ga je odgovorom,ali i samu sebe svojom dovitljivošću ..

-Bijelo....Otipka tu jedinu riječ i dalje malo posramljen..
-Upamtit ću to Benjamine,moram ići,ugodan ti vikend i jedva čekam ponedjeljak..
Nije stigao otpozdraviti a na ekranu je stajalo "Renata is off line"..Mrzio je taj natpis petkom..I on je jedva čekao ponedjeljak..


Post je objavljen 24.03.2010. u 23:28 sati.