Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

La Loba





Sinopsis:
Iako je život nije mazio i živi misleći da je majka napustila, Ángeles, poznatija kao Vučica je sretna djevojka koja živi sa čovjekom koji je posvojio i sa dvoje mladih koje voli kao braću. Njena ljepota i pamet je zasjenila mnoge, čak i samog Emiliana Alcázara, koji se zakunio da se neće zaljubiti nikada više. Ovaj zgodni biznismen je sin jedinac Alejandra Alcazara, nasljednik ogromnog obiteljskog bogatstva.
Već pri prvom susretu sa Ángeles, Emiliano se pravi da je siromašan da bi zadobio Vučicu. Ono što nije očekivao je da će ga lijepa djevojka potpuno očarati i da će se zaljubiti u nju. Emiliano neće moći da nastavi da je laže, da glumi nešto što nije, ali zna da ako joj prizna istinu, da će ga Vučica napustiti i da će se tada njihova ljubav prekinuti.
Nikada nijedna djevojka nije imala osobine kao Ángeles… Vučica, koja je u stvari davno izgubljena kćer Ignacia Alcázara – rođaka Alejandra Alcazara - i Maríje, koja je zbog Ignaciove majke nepravedno osuđena na 25 godina zatvora. Tragična ljubav njenih roditelja zarobljava Vučicu jer i ona ima tajne koje bi je mogle razdvojiti od Emiliana zauvijek.


Uloge:
Ivonne Montero...Angeles - 'La Loba'
Mauricio Islas...Emiliano
Gabriela Roel...Maria
Regina Torné...Prudencia
Evangelina Sosa...Rosa
Patricia Bernal...Colette
Fernando Becerril...Luis
Miguel Ángel Ferriz...Alejandro
Marta Aura...Teresa
Rossana Nájera...Yoli
Julieta Egurrola...La Guera
Anna Ciocchetti...Noelia


Info:
Produkcija:Tv Azteca
Godina: 2010.
Pocetak emitiranja: 8. veljače 2010
Termin: 21:30
Broj epiozda: nepoznat
Originalna verzija: Los Angeles no lloran (1996)

Post je objavljen 22.03.2010. u 07:09 sati.