Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/grlogasci

Marketing

Održana 63. Izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bobovec


Vatrogasni dom DVD-a Bobovec bio je ispunjen do posljednjeg mjesta 13. ožujka povodom obilježavanja redovne godišnje Skupštine društva.
Skupštinu je otvorio i prisutne pozdravio predsjednik Damir Nemčić.
Na Skupštini je bilo prisutno 25 susjednih vatrogasnih društava, zamjenik načelnika Općine Dubravica gosp. Marin Štritof, počasni predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice mr. sc. Teodor Fricki, predsjednik Vatrogasne zajednice županije Zagrebačke gosp. Stjepan Ptiček, predsjednik VZO Dubravica Ivica Stiperski, zapovjednik VZO Dragutin Vidmar, zamjenik zapovjednika VZO Marijo Čuk i ostali.
Tajnik Kruno Stiperski podnio je izvještaj o radu u protekloj godini i prijedlog plana rada za ovu godinu. Istaknuo je aktivnosti u natjecateljskom planu te naglasio da je ekipa djece (DM) bila na 5 natjecanja te osvojila ukupno 5 pehara, 4 za drugo mjesto i jedan za prvo mjesto, ženska (ŽA) ekipa prisustvovala je na 7 natjecanja te su osvojile dva pehara za drugo mjesto, dok je muška (MA) ekipa odradila 88 treninga, 17 natjecanja a kući se vratili sa 9 pehara i to za treće mjesto 1 pehar za drugo mjesto 5 pehara i za prvo mjesto 3 pehara te po jedan pehar u malonogometnom turniru za osvojeno drugo mjesto i prelazni pehar na općinskom natjecanju.
Odličan rezultat postignut je na 7 memorijalu bana Josipa Jelačića gdje je MA ekipa osvojila 12 mjesto od 70 ekipa.
U 2009. godini ukupno je bilo 5 intervencija koje su članovi interventne ekipe DVD-a Bobovec uspješno odradili, a uz intervencije su prisustvovali i na tečaju za vatrogasca kao i na pokaznoj vatrogasnoj vježbi koju je organizirala VZO Dubarvica.
Za ovu godinu predviđena je nabava nove vatrogasne opreme uređenje poligona za vatrogasne vježbe, uvježbavanje i usavršavanje kadrova kao i organizacija 7 kupa Bobovca.
Nakon jednoglasnog usvajanja podnesenih izvješća i plana rada za ovu godinu prisutni gosti pozdravili su rad DVD-a Bobovec zaželjeli puno uspjeha i dugogodišnju suradnju.

Bila je prilika da se zaslužnim članovima za višegodišnju vjernost i rad u društvu uruče priznanja. Spomenicu za deset godina rada primio je Marko Paradžik. Za 20 godina Ivica Stiperki i Tomislav Horvat. Srebrne plamenice za hrabrost i požrtvovnost uručio je predsjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Stjepan Ptiček članovima Pulek Milivoju, Zlatku Vlahoviću, Krešimiru Stiperski, Borisu Horvat i Tomislavu Horvat.
Zahvalnice za poseban doprinos i potporu vatrogastvu primili su od predsjednika DVD-a Bobovec Damira Nemčića mještani koji su donirali zemljište za izgradnju vatrogasnog poligona Štefica Pogačić, Drago Horvat – Carić i Drago Horvat – Čef.
Povelju počasnog člana primio je gosp. Ivan Lisac dugogodišnji prijatelj DVD-a Bobovec inače član bratskog društva Vrapče jug koji je bio prisutan na prvoj osnivačkoj skupštini DVD-a Bobovec 1947. godine.

Najviše odlikovanje Hrvatske vatrogasne zajednice za životno djelo dodijelit će se na svečanoj sjednici HVZ-a u Vukovaru 04. svibnja ove godine gosp. Franji Horvatu članu DVD-a Bobovec
Za dobro jelo i piće pobrinuli su se domaćini a goste je do ranih jutarnjih sati zabavljala grupa Potepuhi.Post je objavljen 16.03.2010. u 15:31 sati.