Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humanitarianniskozemac

Marketing

Sesti dan humanitarne akcije "KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP"


Danas je sesti dan moje akcije „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“ za malu Anju.
Akcijom zelimo sakupiti novcana sredstva kojim bi roditelji kupili invalidski krevet, ortopedski madrac, invalidska kolica i invalidsku stajalicu.
Vidim kako na blogu tako i na facebooku da je privukla paznju no za sad je sakupljeno tek 2.200,00 kuna od toga je moje donacije 2.100,00 kuna.
Znam da su teska vremna ali ako svatko odvoji barem 10 kuna mislim da se moze dosta skupiti.
Ovaj put nije nikakva hitnost kao sto je bilo prije godinu dana kada smo skupljali za drenazni prsluk no kazem ako barem svatko od vas odvoji 10 kuna mozemo uciniti jako mnogo.
Veseli me da se u akciju ukljucuju i mnoge trvrtke no o njima cemo kad sjednu uplate.
Zahvaljujemo se i tvrtki Bernarda d.o.o. koja je temeljem ove akcije spustila cjenu madraca i više nego sa 50 posto tako da ce Anja dobiti posebno napravljen madrac za nju za 1.500,00 kuna a isti takav madrac ta tvrtka prodaje izmedu 3 i 5 hiljada kuna.

Kroz par dana cujemo se ponovo kada cu vas izvijestiti o dalnjem tjeku akcije.
Akciji se mozete prikljuciti i na face grupi pod nazivom : Humanitarna akcija „KAP PO KAP ZA MALI SLAP“ a za one koji jos nisu culi evo jos jednom moj post o akciji:
„Mala princeza Anja uskoro ide na operaciju kuka u Lovran pa su se roditelji male Anje bacili u potragu za kupnjom elektromotornog invalidskog kreveta i ortopedskog madraca (u zadnje vrjeme Anja spava s roditeljima u istom krevetu).
Uz to kupju i nova kolica sa svim potrebnim dodacima te invalidsku stajalicu.
Iznos za sve te stvari iznosi izmedu 30 i 40 hiljada kuna a HZZO pokriva tek jedan mali dio.
Kad sam pitao roditelje kako ce platiti kazali su da osim sto ce jedan dio pokriti HZZO oni imaju jos nesto od proslih akcija a za ostalo ce se vec nekako kao i uvjek snaci.
Ja sam im odmah kazao da od mene i moje Udruge te mog prijatelja Paula u startu mogu racunati na 300 evra a da cu se za ostalo pobrinuti ja, odnosno da cu na svom blogu pokrenutu akciju kako bi se sakupio potrebni iznos.
Zato vas ovim putem osobno zamoljavam bez ikakve prislile da se ukljucite u ovu moju humanitarnu akciju kako bi se maloj Anji nabavio krevet, madrac, stajalica i kolica.
U akciju se mozete ukljuciti na vise nacina:
1. Mozete kopirati ovaj post na svojim blogovima ili fejsovima (otvriti i grupu)
2. Mozete apelirati na sve medije, sponzore i donatore koji mogu pomoc
3. Mozete osobno nac ortopedsku kucu koja im zeli donirati te stvari
Takoder im mozete pomoci ako uplatite koju kunu na anjin ziro racun otvoren u zagrebacko banci za Hrvatsku 2360000 – 1000000013 s pozivom na broj 3113728810 a iz inozemstva br.žiro računa u Zagrebačkoj banci 2360000-1000000013 broj deviznog računa 2435841613 Iban broj: HR323600003226926047 Swift Code: ZABAHR2X Av.Dubrava 43 10040 Zagreb Poslovnica 016407
Jer imajte na umu da vama mozda nece nedostajati par kuna koje ste odvojili od jutarnje kave a roditeljima ce puno znaciti a KAP PO KAP CINI JEDAN MALI SLAP.

O samom tjeku akcije, koliko je sakupljeno, tko se sve od medija, sponzora, donatora, blogera i prijatelja ukljucio pravodobno cu vas obavjestiti na mom blogu a o maloj Anji mozete vise citati na njihovom blogu http://malaanja.blog.hr/

Jos jednom na kraju danasnjeg posta apeliram na sve koji mogu pomoci neka pomognu oni koji ne zele nitko ih ne prisliljava vec ih jedino molim da onda i napuste ovaj blog u miru i tisini bez ruznih provokacija, niskih udaraca, vrjedanja i omalovazavanja.“


Do novog izvjestaja neka vam bude u mislima „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“ sve vas voli i grli Herman Marijo iz Amsterdama!


Post je objavljen 15.03.2010. u 08:00 sati.