Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinjurjevic

Marketing

"VLADAVINA BROŠA"

Šeki ukida "Ispravak netočnog navoda" i mogućnost međusobnog repliciranja zastupnika iste stranke !

To je još jedan ingeniozni demokratski iskorak hokus-pokus majstora iz hadezeovske političke retorte. Jer, to su momci posebne sorte !

Uostalom,šta tu ko ima sumnjat u neistinost navoda vladajućih ? Dosta je njima tih sumnjivaca i smutljivaca iz opozicije ! Zato je najbolje proglasit dogmu o "nepogrešivosti hadezeovskih političara" i tako smirit nemirne đake iz opozicijskih saborskih klupa i ušutkat ih jednom zauvik - sve skupa !

Razrednik Luka napokon više neće imat nikakvih muka a i smanjit će se ta kritizerska buka koja toliko nervira vladine strpljive dobrotvore koje svi napadaju prije nego i usta otvore - umisto da ih obožavaju i vole.

Zbilja će nas HDZ upisat u onaj spisak super-nacija kojima smeta ta odvratna, gnjila demokracija.

Tako se štiti hrvatska "Vladavina Broša" od opozicijskog "ološa" koji bi stalno nešto pita, grinta i mutija......Naše dobročinitelje ljutija !

Zato je i bilo krajnje vrime da u politički šesnaesterac uleti saborski Šekularac s rješenjem kojem se veseli svaki hadezejski poletarac i odlučno drekne: "Basta!". Ne može više taj opozicijski teror trpit domaća "valadajuča kasta".

A tu dogmu o njihovoj nepogrešivosti hadezejci su očito donili na nekom svom tajnom stranačkom koncilu - obožavajući svog "nebeskog anđela", svoju "stranačku vilu"....jer svi su oni na istom poslu. Svi su oni u istom dilu....!!!!

Post je objavljen 14.03.2010. u 03:27 sati.