Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ngtematjedna

Marketing

Sve se može kad se hoće!

Bitno je sudjelovati, a ne pobijediti! Je li to zaista tako? Četiri učenice naše škole prisustvovale su Županijskom natjecanju iz biologije i postigle zapažene rezultate. Učenica 8.a razreda Sara Svich zasluženo je pobijedila. Kaže da joj je to bilo lijepo i poučno iskustvo, te da je bila vrlo iznenađena rezultatom. Lucija Kanjer, također učenica 8.a razreda naše škole plasirala se na drugo mjesto, dok je Anđela Jurak, učenica 8.b razreda osvojila treće. Anđela kaže da se zabavila i upoznala nove prijatelje. Nećemo ni izostaviti učenicu 8.a razreda Dianu Zrnić koja je osvojila sjajno četvrto mjesto.

Image and video hosting by TinyPic

Naša škola sudjelovala je i na Županijskom natjecanju iz geografije, gdje je učenica 8.a Diana Zrnić osvojila osmo mjesto. Nije nas iznenadio uspjeh učenice 7.c razreda Stele Hrkač koja je svojim istraživačkim radom „Tragom pulskih tramvaja“ na Županijskom natjecanju iz povijesti osvojila prvo mjesto.

Image and video hosting by TinyPic

Očekujemo i sjajne rezultate na Županijskom natjecanju iz matematike na kojem će učenik 7.a razreda Ivan Žufić predstavljati našu školu.

Čestitamo svim natjecateljima, njihovim mentorima i želimo im da nastave u tako dobrom ritmu!

Post je objavljen 12.03.2010. u 19:15 sati.