Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/grlogasci

Marketing

Blagoslovljen novi vatrogasni kombi

U subotu 06. Ožujka održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Dubravica, koju je otvorio i prisutne goste pozdravio predsjednik društva Ivica Stiperski.
Među dvjestotinjak gostiju iz drugih društava, članova i mještana bio je zamjenik načelnika Općine Dubravice Marin Štritof, predstavnik VZŽ Zagrebačke Franjo Prišćan, zamjenik predsjednika VZO Dubravica Damir Nemčić, zamjenik zapovjednika VZO Mario Čuk, tajnik VZO Tomislav Horvat, velečasni Slavko Dubovečak i drugi.
Nakon podnesenog izvješća o radu u protekloj godini zapovjednik Dragutin Vidmar je predložio plan rada za ovu godinu u kojem se planira osposobljavanje kadrova, nabava opreme, rad s mladima, rad na protupožarnoj preventivi i dr.
Članovima i gostima obratili su se zamjenik načelnika, predstavnik VZŽ Zagrebačke i tajnik VZO Dubravica koji su pohvalili rad ovog društva te poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem radu.
Na samom kraju Skupštine velečasni Slavko Dubovečak blagoslovio je novi vatrogasni kombi i poželio vatrogascima da se sve manje s njime odazivaju na vatrogasne intervencije, a da čim više prevoze svoje članove na vatrogasna natjecanja.


Post je objavljen 12.03.2010. u 13:55 sati.