Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skokni-na

Marketing

Promjena raspoloženja, sigurno je PMS

Hladna depresivna zima čini me svojim klonom u ljudolikoj verziji. Depresivan, pospan, hladnih nogu i guzice, skvrčenih mošnji, te naborane jedne i druge glave umirem u hladnoći. Dal zbog hladnoće ili bolova u leđima osjećam se ko matori alfa-mužjak-vuk. Ozljeđen i lišen pao sam u hijerarhiji. Dok prepisujem na ispitu od Tapetara Graše, sve šta želin ja je bokun sunca i jedno srce da mu svoje dam. Razmišljam o budućnosti i mogućnostima koje ona nosi, a mogućnosti je malo pa sam siguran da ću si uskoro s ovim nožem prerezati vene, samo kad prvo riješim jabuku režanj po režanj.
Sadašnjost je tu, lošija ne može biti. Snijeg pade na behar na voće neka ljubi kogod koga hoće! Brrrr zimaaa ni ptice ne pjevaju ujutro 10.3. a sniježina do koljena. Eh kud mi nešto drugo nije do koljena?!


I gle čuda!! Bljesak fotoaparata me promijenio!
Postao sam zujozujozujonut
Zaboravih na bol u leđima, jajca mi narastoše i kao produkt...
sam se raspleso ko Đon 3volta. Ej koliko šilibajzera misli da se on zove Đontra? Sa osmijehom koračam dalje u život. Veseo, nakljukan kofeinom, bistra noga, vedro čelo. Dobio sam muda al ne pod bubrege.
Loode mi obje glave ne znaš koja je tvrđa od koje. Unatoč vremenu koje se poistovjetilo s kalendarskim godišnji dobom u grudima mi snažno srce pumpa uzavrelu krv snažnog mladića. Osjećam se ko samotnji vuk. Najopasniji i na, i izvan svog teritorija.
Kad već ne pjevaju slavuji, ja ću umjesto njih!! Imam srce ratnika i dušu pjesnika! Slavuji nek mi se ne smrzavaju!


PJEVAJ SA MNOM DRAGI ČITAOČE!!!!
K L I K N I ____ V A M O !


Post je objavljen 10.03.2010. u 21:30 sati.