Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dustwarrior

Marketing

Vjetrovi pakla

Strah nas je.

Pod pod mojim noga se miće pod naletima vjetra. Zidovi se savijaju u sebe, spremaju se puknuti. Ne znamo što će se dogoditi.

Strah nas je.

Crvena je dolje sa svojima dok Viking spava u sobi pokraj mene. Odlućio sam ostati gore na katu, u hladnoći da mu budem bliže za svaki slučaj. Lažno sam hrabar pred Crvenom, iako ni sam nisam siguran što će biti.

Promolio sam glavu kroz prozor i umalo ostao bez nje. Ne mogu vjerovati koliko je jak vjetar. Dok sam se danas vraćao sa posla nekoliko me puta umalo srovao u provaliju.



Tužan sam danas, sam. Ne znam što bih radio. Osijećam se samo. Na poslu ne znam što bih napravio. Već više od jedne godine nisam završio niti jedan projekt. Stalno me miću sa projekta na projekt. Ljudi oko mene me ne vole previše i stvarno se pitam što tamo radim.

Možda ako ovo sa vijetrom nastavim sutra ostanem doma raditi. Doma je najbolje imam mira i tišine da napravim posao, da učim i napredujem. Da budem bliže svojima.

Imam dvadeset i devet godina i napokon se osječam muškarcem. Ne osijećam strah više kao prije, sada se bojim drugih stvari koje se ne tiću samo mene.

Što ako ostanemo bez kuće ili krova?
Što ako dobijem otkaz na poslu jer ne zadovoljavam više?
Što ako poginem na cesti ili jednostavno odustanem i počnem kopniti?



Post je objavljen 09.03.2010. u 21:39 sati.