Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/allein

Marketing

Vijeće budala

http://www.index.hr/sport/clanak/htv-jos-uvijek-vijeca-o-prijenosu-sezone-formule-1/479752.aspx

Skoro sam pao sa stolice kad sam ovo pročitao! Izgleda da HRTom vladaju ljudi koji samo podići pretplatu znaju, a prepoznati zlatnu koku koja im već godinama nese zlatna (vipova) jaja će izgleda zatući.
Ne samo da imaju prijenos koji već drže...hm...oduvijek. Ne samo da su najmanje u Europi platili prava za prijenos utrka. Ne samo da uvijek imaju bogate sponzore koji nam uleću s reklamam. Ne samo da imaju publiku koja je spremna utrke gledati u 4, 5, 6 ujutro....

NJIMA SE TO NE UKLAPA U KONCEPCIJU!!!!!!!!

NE UKLAPA!!!!!


Šta ćete drugo staviti nedjeljom u 2 na tu šaku jada koju zovete televizijom??? Prijenos svečane mise iz Klanjca donjeg??? Derbi kola HNLa Marsonia - Segesta??? Prenos skijaške utrke Matee Ferk??? Reportažu s pecaroškog prvenstva Ličko-senjske županije??? Svjetsko prvenstvo u oranju koje se ove godine održava u Biogradu na moru?!?!?!??! Prenos koncerta na rivi Mladena Grdovića???

Koji je vama kurac, kad već moram prostačiti??? Oduzet ćete nam tradiciju koja postoji otkako znam za sebe??? Maknit ćete jedini kvalitetni sportski događaj koji je ostao u ingerenciji HRTa??? Ukinut ćete gledanje formule u vjerojatno najzanimljivijoj sezoni unatrag pet godina??? Bacit ćete u vjetar novce koje ste već dali za te prijenose, koje ste nam već izvukli iz džepa???

I još imate obraza podići pretplatu???

Bezobraznici!!!!

Ne bude li u nedjelju u 2 na mom teve prijenos, makar i u onom komentatorskom noćnomorskom dvojcu, u ponedjeljak ujutro zovem inkasatora da mi dođe zapečatiti televizor i jedan tranzistor koji imam. Jer pretplatu neću plaćati ako vi nećete prenositi jedino ono za što se još isplati gledati televiziju - Formulu 1.

A sad idem pronaći mail na koji ovo mogu poslati. Ako vam je imalo stalo do formule ili barem do lošem gospodarenja (podsjećam - prava su kupljena i plaćena za iduće tri sezone!!!), napravite i vi isto, makar samo običnim copy/pasteom. Ako samo kliknete dolje na 'Like' niste ništa postigli, molim da prosljedite i vi na hrt ovaj ili sličan mail.

Riječima iz legendarnog 'Balkanskog špijuna' - "zlikovci!!!!"

Post je objavljen 09.03.2010. u 08:03 sati.