Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdjohovec

Marketing

GODIŠNJA SKUPŠTINA......

Malo po malo došao je red da i mi održimo svoju GODIŠNJU SKUPŠTINU!
A šta da vam kažem.....bilo je SUPER, ma odlično, po meni možda i NAJBOLJA skupština ikada (mislim da moje mišljenje dijeli i većina članova)!

Počelo je SVEČANO, od otvaranja skupštine...koju je otvorio naš "PONOSNI" predsjednik.....

PREDSJEDNIK

............pa do raznoraznih izvještaja: predsjednika, zapovjednika, tajnika, nadzornog odbora....i ostalih naših "velikih dužnosnika".....

zapovjednik, tajnik, predsjednik


Moram napomenuti da smo imali velik broj posjetitelja (gostiju) iz ostalih prijateljskih DVD-a, pa su tako našu skupštinu uveličali sljedeći DVD-i: Mala Hrastilnica, Velika Hrastilnica, Križ, Širinec, Obedišće, Okešinec, Donji Prnjarovec, Novoselec, Rečica, Šušnjari, Deanovec, Mustafina Klada, Ježevo, Bešlinec, Kompator, Peteranec, Šašinovec, Sisak.......i sad više stvarno neznam, mislim da su bila još 2-3 DVD-a al nemogu se sad sjetiti... A osim njih bili su i predstavnici Općine Križ, te VZO-a Križ!

Photobucket



Nakon svečanog djela uslijedila je večera (grah-gulaš), super su to ovi naši kuhari napravili.....(bez problema bi mogli gostovati u "VEČERI ZA 5")!

Kad se pojelo moralo se malo i zalijat..... a tek nakon toga je uslijedila prava fešta.....svi sretni, veseli i zadovoljni!!!!!!

Photobucket

Na kraju nam je i ZAPOVJEDNIK malo zapjevao..... nije to tak loše ni ispalo...(bravo buraz, prijavit ću te na SUPER TALENT)!

Photobucket


Svemu lijepom brzo dođe kraj, pa tako i našoj skupštini..... stvarno mi je brzo došlo jutro, al eto! Već slijedeći vikend odlazimo na natjecanje tako da druženja i lijepih provoda neće nedostajati......


.....eeeeeeee da, nešta sam skoro zaboravio!!! Nije samo skupština bila razlog za feštu! Naša nova članica -DUNJA - imala je ročkassss, pa smo joj tako odmah iza ponoći svi redom čestitali rođendan, nadam se da smo ju ugodno iznenadili i uljepšali joj većer! Dunja, još jednom sve najbolje u ime cijelog DVD-a JOHOVEC!!!!!!!

Photobucket


I još samo na kraju moram stavit i sliku našeg najstarijeg člana DVD-a, DRAGUTIN HORVAT (čovjek je cijeli svoj život u vatrogascima, tj. u našem DVD-u, pa mislim da zaslužuje da ga spomenemo i na blogu, stavili bi ga i prije al nismo imali njegove slike!).....

Photobucket


Eto, to bi za sad bilo sve...... do slijedećeg posta lijepi pozdrav!!!!!

Post je objavljen 08.03.2010. u 12:09 sati.