Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Valencia: Ne zovite me novim Ronaldom

Image and video hosting by TinyPic
I dok početkom sezone nije briljirao, s vremenom je pokazao svoju vrijednost, a proteklog je vikenda u finalu Carling Cupa protiv Aston Ville (pobjeda Uniteda 2-1) izabran za igrača utakmice.

Uz njegovo ime ove sezone stoji i statistički podatak da je postigao pet golova uz sedam asistencija u 26 utakmica, čime je pokazao da je opravdao 16 milijuna funti koje je klub s Old Trafforda platio Wiganu za njegovu kupnju.

Kvalitetne igre potaknule su i medijske komlimente i usporedne s najskupljim nogometašem današnjice, ali to se skromnom Ekvadorcu ne sviđa.

- Cristiano je superzvijezda, a ja sam Valencia, nogometaš koji uči svakog dana. Nisam željan komparacija s njime jer smo mi dva različita igrača – rekao je Valencia.

Carling Cup prošle subote bio je prvi trofej koji su “crveni vragovi” osvojili prošle sezone, a Valencia smatra da tu neće i stati.

- Mislim da imamo realne šanse u osvajanje Premier lige kao i Lige prvaka. Ako uspijem te trofeje osvojiti u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu, bit će to godina koju neću nikada zaboraviti.




Post je objavljen 06.03.2010. u 14:42 sati.