Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

DONDE ESTA ELISA?




ULOGE:

Sonya Smith-Danna Rigs Altamira
Gabriel Porras-Mariano Altamira
Catherine Siachoque-Cecilia Altamira
Vanessa Pose-Elisa Altamira
Roberto Mateos-Bruno Caceres
Ismael La Rosa-Nicolas
Jorge Luis Pila-Cristobal
Ivelin Giro-Viviana
Karina Mora-Gisela
Omar Germenos-Jose Angel
Melvin Cabrera-Ricardo



SADRŽAJ:
Život Altamira obitelji će se promijeniti zauvijek. Njihovi životi će ići oko događaja u nestanak Elisa (Vanessa Poza), jedna od kćeri braka između Mario Altamira (Gabriel Porras) i Danna Correa (Sonya Smith).
Nakon što je ona nestane, možemo početi učiti tajne svakog člana obitelji i prijatelja; Paranoias početak, povijesti iz prošlosti, teme koje su trebale biti pokopan i optuživanja među članovima obitelji početi.
Svi ti događaji koji nas vodi u duge liste osumnjičenih, među njima i članovi obitelji (kumovi, rođaci, uključujući i njezini roditelji), kolege studenti, bivši radnici Altamira i nekoliko prijatelja koji se koristi za odlazak na istim mjestima ona ide prije nego nestane.

O TELENOVELI:
Donde está Elisa? je radni naziv na španjolskom jeziku telenovela proizvedenih od strane SAD-based Telemundo televizijske mreže. Melodrama je remake čileanski sapunica: żdonde está Elisa? produced by TVN in 2009 [1].
Telemundo vjerojatno će zrak serijski od ponedjeljka do petka od oko 26 tjedna tijekom sezone 2010-2011. [2] Kao iu većini svojih ostalih sapunica, mreža će se emitirati English subtitles kao zatvorene opise na CC3 [3].
Prema izvornom pisac (Pablo Illanes), nadahnuću priča dolazi iz stvarnog života dramu britanske native Madeleine McCann u Portugalu, ali za razliku od McCann priča, u sapunici je mladić koji nestaje, a ne malo dijete. Nestanak u lokalnom klubu čini priča vrlo slična onoj u Jorge Matute Johns, čileanski mladić koji je nestao i nikada nije bio viđen opet nakon izlazi iz stranke na lokalnom disco. Popis osumnjičenika je dugo i ona uključuje i članove obitelji, kolege studente, te prijatelje mladić koji je otišao na istim mjestima koje ona koristi za ići prije nestane.
Prvi doušnik zavirite u proizvodnji je prikazan u utorak 13 siječnja 2010. Serija proizvedene u Miami Florida
Snimanje je započelo 27. siječnja.


Post je objavljen 03.03.2010. u 13:18 sati.