Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glazbenaraznolikost

Marketing

HUMANITARNI KONCERTI+AL JOLSON+CHOPIN+GLAZBA KOJU NE PODNOSIM

Danas mi je na rasporedu 4 teme pa počinimo.

HUMANITARNI KONCERTI
Izgleda da ću malo moralizirati no iznosim svoje mišljenje. Pitanje je kako sudjelovati u humanitarnom koncertu, a da to nije vlastita promidžba trebali uopće u tome sudjelovati. S jedne strane treba ljudi bi sjedili u svojim stolicama i govorili da je Haićanima teško, a ne bi oko toga ništa napravili i na neki način ih pjevači posvjeste u kakvoj se situaciji nalaze. I sada kada nastupaju optužuje ih se za promociju, ali kada nebi nastupali optuživalo bi se da nisu ni prstom makli. Ili je možda najbolje dati novac uz skrovitosti, ako je ikako moguće, bez pompe. I upravo me da pompa živicira, kada je Sandra Bulock dala neke velike pare, mislim za Kinu, onda se to toliko naglašavalo i stvarala se pompa! I mislim da sve zvijezde koje su nastupale na haitu, dio prihoda iz prodanih albuma, barem za tijedan iza humanitanog nastupa trebaju dati za haiti ili neke druge humane svrhe. No, dobro, svatko tko čini dobro, na neki način zbog svoje nesavršenosti čini i malo zlo!

Ovo lijepe izvedba sa Haiti koncerta.

beyonce: halo

AL JOLSON

SWANEEh

YOU MADE ME LOVE YOU

I'M SITTING ON TOP

WHEN THE...

CHOPIN
Jučer je Chopin "proslavio" 200 rođendan. Pa eto jedna kratka skladbica pjesnika klavira.

NOCTURNO

GLAZBA KOJU NE PODNOSIM
Slušam i volim raznovrsnu glazbu, inače valjda ne bi vodi ovaj blog. No raznovrsnost uključuje i ono što ne podnosim. Zaovako što nema želudac.

frost like ashes: a cruel verse

drottnar

puknucu bang

Inače neke pjesme zvuče kao da ste uzeli najgluplju pop pjesmu i onda je ispjevali iritatnim i urlajućim glasom. Ovo je zpravo unblack, black je to much creep i za blog zvan glazbena raznolikost, naime tamo ima sotonskih tekstova, a toga ovdje neću predstavljat. U biti sve što se čuje sva tru put postaje podnošljivije, ali ipak neka moja fundamentalna opcija ostaje, i mislim to baš nije nešto previše milo ljudskom uhu, jelda?

Post je objavljen 02.03.2010. u 13:00 sati.