Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zgdnevnik

Marketing

Još Hrvatska ni propala?

Gledam vijesti, traktori na cestama. Opet. Kaj će postić? Vjerojatno malo ili niš. Od naših političara i sindikalista nema baš nekakve koristi. Foteljašus croaticus misli samo na sebe. Pa na sebe i svoje. I to je to. Burza se puni, a oni imaju sve. I povlastice i plaće. I službene aute i jeftine gablece i ogromna primanja a kasnije i penzije. A kad (vrlo skoro) balon sapunice zvan socijalni mir konačno pukne i dalje će imat jer su se pobrinuli za sebe. A mi ćemo završit bankrotirani ko Argentina nekoć a Grčka sada. Bez svojeg jer je sve rasprodano. Ono vrjedno kaj imamo, zalihe pitke vode, vjerojatno više nije naše. Ionak ne znamo gospodarit svojim. Bankama, hotelima, cestama, tvornicama, industrijom. Uvoz izvoz sa velikim naglaskom na uvoz rulz. Kupi preprodaj - to je formula za namlatit lovu...
Još Hrvatska ni propala? Je već odavno samo se pravimo da to ne vidimo. Jer kad got smo u prilici nekaj napravit za napredak i boljitak mi to propustimo. Ili neko drugi u naše ime, ista stvar.

Napred seljaci, izborite se za svoje. Jebem ti zemlju koja umjesto da hrani sebe i izvozi viškove uvozi sve od mrkve i češnjaka do mesa i mlijeka.

Post je objavljen 02.03.2010. u 12:59 sati.