Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enolampo

Marketing

ET

Prvi puta u životu sam trudnica (bar 2 tjedna yes). Danas su mi vratili tri zametka i to jedan odličan osmerostanični, jedan koji baš nije izgledao savršeno, ali je stigao ovog prvog i jedan slabiji. Ono što je bitno u cijeloj priči je to da su se sva tri oplodila i dijelila što je za mene od li čno.
Transfer je prošao odlično, a što se tiče biologice tako mi je sve dobro objasnila da mi je krivo što ju nisam snimala jer puno toga sam zapamtila, ali puno toga i nisam jer je pričala o postotcima i vezano uz godine i broj stanica i reakciju na stimulaciju i ravnomjernost rasta folikula da je nemoguće to sve zapamtiti. Sve u svemu dala mi je 40% šanse za trudnoću što je suuuuuper. Žena rastura u svom poslu i ono što je najvažniji po novom zakon stvarno zna izabrati 3 najbolje stanice. Ono što mi je ostalo u uhu je i to da bi bilo idealno, bez obzira na zakon, dobiti najmanje 8 stanica kako bi imala izbora.
Priznala mi je da je mislila da neće biti ništa od ovog postupka s obzirom na prvo lošu reakciju pa onda nejednaki rast folikula, ali su cure ubrzale i stigle jedna drugu smijeh
Statistike su OK, ali svi smo mi različiti i nepredvidivi ljudi.

22.02. - Choragon
23.02. - Decapeptyl
27.02. - Choragon

08.03. - beta HCG (Na Dan žena)


Post je objavljen 20.02.2010. u 18:41 sati.