Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxyloptica

Marketing

Loptino bezrazložno čudnjikavo raspoloženje prouzrokovano Brmbinim gunđanjem

da... to je jedan od onih osjećaja koji se jave kad me stegne moja velika Brmba.
napokon sam sretna, napokon lepršam. krenulo me na faksu, krenulo me na plesu, krenulo me u ljubavi, krenulo me svuda. među prvima sam položila 80% ispita ovog semestra, a zadnji, najbitniji nisam mogla, jer mi nije bilo profesora na faksu. i imala sam veliki dio 2. mj samo za sebe i svoje vlastite interese/obaveze. da ne kažem da trenutno prolazim s 5 na faksu. i sad, ne znam što je sad. rekla je da nisam dovoljno ambiciozna. ona radi, a ja? kaj ja? e, pa da ne idem na faks, ne bi učila. da ne učim ne bi polagala ispite. a sad kad su položeni, radim po stanu i stvarno ne vidim zašto da si dio dana ne uzmem samo za sebe?! dio svakog dana. da, ok kad je njena mama bila stara kao ona sada, njena jedina briga sam bila ja. ona je bila doma i kuhala i čuvala mene. i dan danas kuha. a dan danas ja doma usisavam, perem suđe i veš i peglam. mama rijetko kad stigne, jer radi.
a onda je tu i gunđanje. zašto se s nikim s faksa ne družim? pa kaj ja znam. neki ljudi nisu moj đir. kad sam se družila stalno je bilo pitanje-a zašto s ovom, a zašto s ovim. kaj ja znam zašto? s nekima si pašem, s nekima ne. kad sam na faksu od do, stalno me zove i ispituje kad ću pobogu doć doma. kad sam doma, pa kaj ja niš ne radim u životu? kad se družim s ljudima, ok, sve to divno, ali kad ću učit? kad samo učim, o bože, asocijalnog li djeteta...
kad sam stalno sa psom vani, zašto ja nemam "normalno" društvo? kad je on doma, pa ja odem s "normalnim" društvom negdje..e , ali , ja bi mogla malo mislit i na svog psa.
stvarno, ali stvarno imam osjećaj da nikad nije zadovoljna.
ako ostavi popis doma što sve treba raditi, i ako na popisu stoji 9 stvari,a ja odradim 8, ali zadnju iz nekog razloga ne napravim, sljedeći dan ću slušati o tome kako nisam obavila to zadnje ( a ne pohvale za ono što jesam napravila ). i tako u nedogled...
ubija me u pojam, imam osjećaj da me guši i želi me samo za sebe. imam osjećaj da ona misli da ću vječno živjeti s njom i da je malo pobrkala pojmove bračni drug i kćer. imam osjećaj da moram postaviti nova pravila.

Post je objavljen 19.02.2010. u 14:39 sati.