Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata

Marketing

OVAKO JE JEDNOSTAVNIJE! - NAŠ BLOG U KATALOZIMA BLOGOVA - JAVNO OBZNANJEN POST O LIJENOSTI ADMINISTRATORA

OVAKO JE JEDNOSTAVNIJE!

Da vam pojednostavimo slanje maila administratorima bloga.hr napisali smo tekst koji možete jednostavno copy-paste metodom poslati!
Adresa je: admin@blog.hr


"Poštovani!

Javljam se kao bloger koji je ozbiljno zabrinut za stanje u našoj blogosferi s obzirom na pošast plagijata koji se javlja! Podupirem blog http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/
koji nam pomaže u zajedničkoj borbi i u slučajevima koje vodi navodi dokaze koje možete provjeriti! Želimo da odmah djelujete protiv blogova koji su tamo navedeni i koji se bez poštovanja odnose prema intelektualnom vlasništvu nas ostalih! Tko nam jamči da već sutra nećemo biti okradeni i mi koji još nismo!?

S obzirom da već nemamo mogućnost prijave zlouporabe takvih blogova, direktno sa takvih blogova na koje naiđemo, ostaje nam jedino ovaj put! Želimo da otvorite oči i da provjerite dokaze, da pomognete
da se blog
http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/
stavi na naslovnicu, da se mnogi blogeri sadašnji i budući mogu informirati!

Vi ste odgovorni za ono što se događa, jer imate mogućnost djelovanja, a mi smo tu da vam predočimo dokaze! Samo vi možete malo strožijim mjerama omogućiti vlastitu reklamu što će pomoći i svima koji to još nisu, postati dio obitelji blog.hr, ako ovo prepoznaju kao mjesto gdje će moći normalno djelovati, a prekršitelji biti sankcionirani!
Molim odgovore šaljite na:
protivplagijata@net.hr

Nadamo se da ćete se odazvati na naš apel na obostrano zadovoljstvo!"


NAŠ BLOG U KATALOGU BLOGOVA



JAVNO OBZNANJEN POST O LIJENOSTI ADMINISTRATORA



Post je objavljen 17.02.2010. u 16:03 sati.