Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psawyerdimension

Marketing

well I'm here to tell you babe the game your in is just a game, so damn pretentious...



previše sam lajava u zadnje vrijeme. došla sam samim time i do spoznaje da je bolje tu moju lajavost kanalizirati u pisane riječi i rečenice. ovo vrijeme me čini umornom, tužnom, usporenom, a istovremeno napetom, razdražljivom i hiperaktivnom. zato sam lajava. jednostavniji ljudi od mene bi rekli, živčana.

izbrisala sam ovoljetni post o ljubavi koja me odvukla iz brzih voda u mirno more. bilo je to ipak strano tijelo u mom organizmu. oh, nije me mirno more dugo gledalo. zbrisala sam brzinom svjetlosti odavno. nisam se osjećala dobro. i duboko u sebi sam to znala od samog početka. samo nisam baš iz prve prokužila o čemu se točno radi. oh, kako ja volim samu sebe! radim za sebe, za svoju dobrobit i dobar osjećaj, čak i onda kada ne znam što zapravo radim. jednostavno nekako znam da je ispravno. majstorica vjerojatnog i mogućeg. radim za sebe čak i onda kada imam osjećaj da radim protiv sebe. pokaže se ispravnim na duge staze. bez obzira što me tada razdire iznutra.

i sada me razdire iznutra. apsolutno radim protiv sebe, a znam da je to jedino ispravno u ovom trenu. konkretan povučeni potez će morati biti njegov. moguću simbiozu ravnam prema njegovoj emocionalnoj vertikali. da se mene pita, ključni potezi bi odavno bili povučeni. tko živ, tko mrtav. no, previše mi je stalo do Njega da bih se kockala. preveliki sam ziheraš u ljubavi. kucnuo je čas i on odlazi nakratko. no, ima neka tajna veza i vraćat će se periodično. znam. vjerujem da je i ovo što radim ispravno. bez obzira što opet nemam pojma što radim.

postala sam bezobrazno netolerantna. naravno, to ne pokazujem. nije u mom stilu. a i prolazno je. inače sam zaista tolerantna do beskraja. zbilja! no, ipak, nevjerojatno ne shvaćam pametovanje mojih prijateljica koje tretiraju mene i meni slične kao svojevrstan ženski izrod limitiranog shvaćanja muško-ženskih odnosa. ne znam, možda imam previše testosterona za prosječnu mladu ženu, pa ne razumijem ljubomoru, emocionalnu histeriju, teške kompromise, dileme, trileme, konflikte i ljubav od koje si sama sebi i njemu dovoljna. onda kada nisi sve ovo prethodno nabrojano. oprostite, što sam mišljenja da postoje drugačije ljubavi, veze i životi u dvoje. uz to što sam netolerantna, još sam i licemjerna, jer svojevremeno sam i ja znala na tren poželjeti da se može živjeti od ljubavi i zraka. sada se, hvala Bogu, hranim zdravo, jedem puno voća, integralnu rižu, ne jedem bijeli kruh, ne pušim, pijem puno vode, trudim se više kretati, ne uskraćivati si zdrav san i živim od svojih, neki bi rekli, bolesnih ambicija. nevertheless, zadržavam svoje pravo izlijetanja u vode hedonizma. because i'm cool like that.


Post je objavljen 20.02.2010. u 21:58 sati.