Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Urine Trouble (2006)



Sve u svemu: 2,5 / 5 zijev
Više o filmu
Video

Četvoro prijatelja sjedi u restoranu i jedan od njih, geek, pokušava zbariti curu koja sjedi do njega, ali mu nekako ne ide, još sa svojom nepažnjom uspije srušiti čašu s vodom. Nervozan, odlazi u toalet da mokri u pisoar gdje se nalaze spužvice za uriniranje koje odjednom ožive i počnu gristi sve goste restorana...
Vidite li vi, što se može napraviti u 5 min filma? Nešto što nitko nije napravio. Dosad smo uspjeli u svim filmovima vidjeti svakakve vrste negativaca, od puževa, zečeva, miševa, mrlja, ne znam ti ni ja čega još pa sad sve do svoje vlastite mokraće koja oživljava spužvice u pisoaru. Really sick idea, wright?



U principu, Urine Trouble je kratki niskobudžetni horror filmić koji je snimljen radi samo jedne namjere: čiste zajebancije i da ljudi malo čuju za Sama Thompsona, redatelja ovog ubermega hita. U linku Video možete vidjeti premijeru filma i par riječi redatelja o samome djelcu, a kako filma nema na Imdb stranici gore sam u linku Više o filmu stavio stranicu sa koje sam skinuo film.
Kakav je Urine Trouble s obzirom na sve karakteristike filma? Prilično nezanimljiv i loš. Barem da se napravilo 15 min filma možda bi se nešto više moglo vidjeti, a ne u 5 min gdje oni dvije minute pričaju, dvije minute spužvice napadaju (napravljeno poprilično loše, možda i zbog zajebancije) i zadnja minuta za završetak i otvaranje mogućnosti gledatelju da se malo ''zamisli'' što se može dogoditi ako vas napadnu spužvice dok mokrite u pisoar?
Čista glupost od filma, 5 min (6 sa odjavnom špicom) trule zajebancije, makar pohvale idu za ideju.


Post je objavljen 14.02.2010. u 22:37 sati.