Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

KONAČNO IDEMO U LOVRAN

Izuzetno stresnih mjesec i pol je iza nas. Frankina priprema za operaciju, obaviti sve pretrage. Mučili smo muku s urinom i konačno u ovaj četvrtak dobili nalaz s kojim možemo na opearaciju. Osim toga ja sam već bolesna neka 2 mjeseca (mučim muku sa sinusima) i nadam se da ću proći bez operacije. Sada trebam najviše Franki.
16.2. putujemo u Lovran i u srijedu će biti operacija. To čekanje od 8. mjeseca odvuklo se punih 6 mjeseci. Konačno to je to.
Ovo isčekivanje samo da bude zdrava do tada. U vrtić ne ide od sredine 11 mjeseca.
Ono što je super je da Franka odbrojava dane do Lovrana. Nije joj to toliko stresno, puno razgovaramo o tome i ona zna da mora na operaciju da bi joj bilo bolje, da bi mogla opet u svoju stajalicu. Zna da će nositi gips i sve što slijedi jer to smo već jednom prošli. Meni nekako nije lakše, sad nekako sve znam i puno je teže.
Jedna velika briga je bio auto i kako doći do Lovrana i vratiti se u ovim zimskim uvjetima jer naš nije ispravan. Zadnjih mjesec dana ne radi nam ni grijanje u autu pa se Frankica dosta i nasmrzavala dok smo obavljali sve te pretrage za operaciju i ostala je zdrava.


Zahvaljujući mojoj prijateljici Ivani Matas Ivanković koja se javila Chevroletu sa jednom zamolbom da nam posude auto tada kada nam je najpotrebniji (kad putujemo na operaciju) i zahvaljujući jednoj divnoj osobi koja je taj mail dobila i odgovorila na njega a to je gospođa Jasna Stilinović mi ćemo imati ispravan auto za taj put. Zahvalili bi cijelom CHEVROLET timu koji će nam ustupiti auto na dva tjedna i ponovo kada idemo skinuti gips. Hvala i gospođi ili gospodični Mariji Ruk na pomoći, s kojom sam cijelo vrijeme kontaktirala u vezi auta.

Više o svemu reći ćemo kada se vratimo iz Lovrana. Do tada svima skupa jedno veliko mahanje od Frankice sa obitelji.wavewave:
Hvala svima koji svraćate na Frankin blog, na lijepim komentarima i željama. wave


Post je objavljen 14.02.2010. u 19:16 sati.