Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

"Velecijenjeni" komentatori Hrvati

Ovaj post se već dugo vremena piše sam od sebe, slaže i samo čeka kada će preći napokon na ekran.
Radi se o "velecijenjenim" komentatorima Hrvatima.
Ne znam da li i jedna nacija ima toliko kompleksa kao mi, vjerojatno i ima, ali ja ne živim tamo već tu, pa onda mogu pričati o nama, a ne o njima.
Još se nije rodio taj tko bi nama ugodio, govorim nama, jer je to toliko raširena pojava, ne samo na komentarima u virtuali već u svakoj pori života i u oba spola.
Svatko tko čita novine na netu ili pohodi bilo koji od foruma može primijetiti tu opću pljuvačinu po svemu i svačemu.
Ništa nije dovoljno dobro, lijepo, ispravno, iskreno, pošteno, zasluženo...
Bilo koja slika žene izaziva više vrsta komentara, nažalost niti jedni nisu pozitivni. Ovisi prvo da li je lijepa ili manje lijepa.
Za lijepe naravno uvijek će se barem desetak njih uzeti za pravo da je gadna, kakve su joj oči ovakve ili onakve, da joj se vidi celulit, da je glupa, obavezno će neki dušebrižnik koji ne želi da mu obrišu komentar napisati da je kuraba, a ostali da je kurva i kako se jebala s pola - nadopunite slobodno ime bilo kojeg grada, onako čisto anonimno, ali da se zna.
Ako djevojaka/žena i nije toliko lijepa onda slijede komentari kako je gadna uz sve moguće gadarije koje mogu smisliti... i opet naravno da je glupa i da je kurva. Neovisno o tome čime se dotične žene bave, koliko su u tome uspješne, koju školu imaju završenu i koliko im je trebalo vremena i truda da postignu to čime se sada bave.
Ali svaki ima i par komentara kako bi on nju jebo, samo da se zna, bez obzira kakva je…
Niti jedna svjetski slavna ženska osoba u biti nije napravila ništa sama već se eto jebala tamo s nekim muškarcem pa je na račun toga postigla da zarađuje milijune...ma možeš si mislit. Osim što su gadne, glupe i kurve, još su i neurotične, lude, drogiraju se itd. što naravno znaju oni za sigurno sjedeći u svojoj stolici pred računalom kao da su cijeli život proveli s njima.
Ne daj bože još da su još druge rase ili religije! Recimo za jednu mulatkinju ili crnkinju obavezno ide komentar da je crnčuga, kmica, majmunica, da je sišla s drveta i neka se tamo i vrati.
Biti će da smo mi Hrvati najčistiji i očito Božanski narod kada smo toliko iznad drugih po svemu i kada si uzimamo za pravo pljuvati i vrijeđati sve što se nalazi na Zemlji.
Gay populacija je tek na tapeti, jer kakav bi to komentator bio kršćanin i Hrvat kada ne bi izrazio svoje negodovanje o tome tko što radi pod svojim plahtama, hrpom uvreda i psovki koji uključuju iste te kršćanske svetce, užu i širu obitelj, životinje i glagole koji označavaju sexulane radnje, uz pokoji dodatak kletvi na cijelu obitelj u nekoliko naraštaja. Ma kako bi moglo biti da ga/nju ne interesira što "tamo neki" voli dečke, to je ista uvreda kao da je zajahao njega/nju i jašio tjedan dana u podrumu, mora biti, zar ne??
Nitko iz ljudi koji su tema nekog članka nikada nije napravio ništa sam, već je potplatio, bio u rodu s nekim, netko mu je namjestio i poklonio bilo preko kreveta ili koverte.
Svi su glupi, nesposobni, osobe niskog morala, osim naravno onih koji očito nemaju svoj život i troše sate i sate ostavljajući takve komentare svugdje gdje su dopušteni.
Mene samo zanima koliko su oni obrazovani, što su oni napravili u životu i na kraju krajeva kako oni izgledaju jer mora da svatko ima barem po par doktorata, svaki dan sjedi do Boga pa točno zna što On odobrava ili ne, ima sposobnost gledanja na daljinu pa zna tko se kada s kim jebao ili nekome platio za uslugu i na kraju izgledaju obavezno kao Adonisi i Afrodite, može biti jedino tako.
I na ulici se čuju tako ružni komentari od tamo nekih rastroljanih, polu ćelavih i žutozubih muškaraca kako tamo neka prolaznica ima guzičetinu, kako je glupa ko kurac ili je dobra samo za izjebat i to samo na osnovu jednog pogleda. Da se ne uvrijede samo ovi neugledniji, nažalost to se isto može čuti i od tipova koji sasvim dobro izgledaju, jer izgled nema veze sa stanjem svijesti.

Istu stvar rade i žene, oštro komentirajući i omalovažavajući, ne muškarce, već pripadnice svoga spola, dosta često na još ružniji način. Što je druga žena ljepša i ne daj bože uspješnija to su komentari otrovniji i odvratniji, jer sigurno ona ne može biti toliko pametna i sposobna i još biti lijepa i atraktivna, biti će da je samo ovo drugo i još je sigurno drolja jer kako bi inače došla na mjesto na kojem radi??
Ima još jedna možda čak i najgora kategorija, velike kršćanke koje to u biti nisu, zatucane do bola bez obzira na torbe od par tisuća eura koje im je kupio ljubavnik koje smatraju da je žana za šaku i kuhinju i udaraju jezikom po svemu ostalome uvjerene u svoje spasenje i pravednost.

Hrvati su stvarno čudan narod, bože nam pomozi da ikada napredujemo jer uživanje u tuđoj nesreći ili stvaranje iste je puno bitnije od osobne sreće i vlastitog mira.

Ovaj post se ne odnosi na sve Hrvate, samo na one koji su se pronašli u ovome textu.thumbup







Post je objavljen 14.02.2010. u 13:51 sati.