Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humanitarianniskozemac

Marketing

Pocelo je....krenuo SURVIVALZERO u Medimurju


Image and video hosting by TinyPic

Zadnji boravak u Hrvatskoj za mene je bio kratak. Sto zbog koljena kojeg sam ozledio pri dolasku u Hrvatsku sto zbog velikog privat i poslovnog posla sto sam ostavio u Amsterdamu morao sam se vratiti nazad vec nakon par dana.
No usprkos tome moj prijtelj Paul ostao je u Hrvatskoj i zavrsio program koji je trajao skoro godinu dana.
Drago mi je da je projekt SURVIVALZERO konacno krenuo.
U Medjimurju je konacno zazivio SURVIVAL ZERO.
Image and video hosting by TinyPic
Glavni pokretac i osnivac je Paul sa tvrtkom iz Nizozemske naziva Survival Zero B.V.
Cilj je da ta tvrtka dovodi strane turiste u aranzmanu od sest dana koji su uz veliku dozu adrenalina zeljni velike avanture
U tih sest dana imat ce priliku upoznati ljepotu Medimurja, zabaviti se u paintbol igri koja ce za razluiku od klasicnog paintbola trajati 72 sata te se snaci i prezivjeti na terenu. Za kraj je predvidena velika festa.
Image and video hosting by TinyPic

Bez obzira tko sto misli o ovome ja sam uvjern da u ovo doba recesije je ovo odlican potez s obzirom da ce se otvriti mnoga radna mjesta za ljude u tom kraju te da je ovo odlicna prilika turisticke promocije kako preljepog kraja Medimurja tako i Hrvatske.


Zahvaljem se jos jednom obitelji Cvek na silnom angazmanu oko ovog projekta kao i svima ostalima: zupanu….gradonacalniku…medimurskoj turistickoj zajednici…lovcima….i svim ostalima koji su pomogli da ovaj projkat zazivi.

Sad vas ostavljam da uzivate u jednom filmicu koji je sniman prije dva tjedna na lokaciji gdje ce sve odvijati i koji ce prezentirati Medimurje i hrvatsku u Evropskoj Uniji.


Sve ostale informacije mozete saznati na web stranici : http://www.survivalzero.com

Veliki pozdravcek od niskozemca iz ludog grada Amsterdama!




Post je objavljen 13.02.2010. u 22:55 sati.