Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skokni-na

Marketing

Zimske OI

Nekoliko sati prije ceremonije otvaranja preminuo je gruzijski sanjkaš Nodar Kumaritašvili. Kakav bad! Nije moglo lošije početi.
nemam riječi kojima bi izrazio tugu zbog poginulog sportaša tuzan tuzan tuzan tuzan


Vjerujem da će Ivica Kostelić ove godine napokon osvojiti zlatnu medalju pa da ćemo mi Hrvatihrvatska po nečemuparty dobrom pamtiti ove olimpijske igre.
Na treningu spusta skijaše je preplašio divlji ris. Al Ivica ga se ziher nije uplašio. Pa taj pleše sa vukovima, neće se valjda mačkice bojati.
Zanimljivo će biti skijanje. Simpatičan mi je onaj Austrijanac Michael Walchhofer, al onog krelca švicarskog Daniela Albrechta nešt ne podnosim.
Jači je Michael od Daniela uvijek bio, i uvijek će biti!

Prezaposlenost piljenjem u televizor možda me odvede na krivi put pa ne stignem čestitati Novu godinu Tigra. Koja donosi osobna dokazivanja i financijsku dobit. Ljubav nije baš preporučljiva.
Rodio sam se u godini Tigra, a to mi je i ujedno najdraža životinja.
Drag mi je i Eeyore zbog uhica i okica.

Septica, inače najbolji band od sviju najboljih bandova me je inspiriraon da napišem pjesmu. Stih 'smrt, groblje, noć i raka' me je naveo da se ozbiljno pozabavim sa svojom kreativnošću.
Odlučio sam napisati smislenu pjesmu. Nisam ni shvatio koliko je to teško dok nisam počeo, a sad kad su tu olimpijske i Nova godina kuca na vratima, zadatak će biti još teži. Možda pjesmu nikad ne napišem. Zato se divim svim osobama kao što je Nadripjesnik. Izražavam svoj duboki naklon, bilježim se sa štovanjem.
Ima li šanse da se barem sa samo jednom pjesmom uguram među pjesnike?

Ima li tu mjesta za mene, sasvim mala rupa je dovoljna da se ušuljam u tebe. Taj Urban ima sasvim mali kurčić i još se s time hvali rolleyes

Zadao sam si zadatak i moram ga izvršiti. Natjerat ću se da ju napišem, makar mi zadnje bilo u životu. Tako mi blog pomogao!


Post je objavljen 13.02.2010. u 11:44 sati.