Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/enolampo

Marketing

7.d.c. – srijeda 10.02.2010.

E ovo današnje putovanje je bilo zanimljivo. Krenuli smo kao i svaki dan, ali smo u G. kotaru naletjeli na ralice. Nisam još nikada vidjela ralicu koja ima jednu lopatu naprijed i jednu sa strane tako da odjednom čisti skoro 2 trake, nema šanse ju obići. Nije to sve, iza nje ide još jedna obična koja čisti ono pola što ova ispred ne postruže. Stigli smo na VV u 7,00, sat kasnije nego inače.
Izgleda da nisam jedina koja nije došla na vrijeme jer je dr. prvo prozivao pa kada mu se na dva prezimena nitko nije javio počeo je vikati dalje. Taman kad sam ja bila na redu počne prozivati, samo smo se pogledale i počele smijati. Nakon 2 žene krene opet sa dalje. Jadan dr. ni sam ne zna što bi s nama. Na kraju je pitao tko će mi sada doći sretan.
Kako smo se vani smijale očito sam ušla vedrija nego inače pa je dr. pomislio da sam dobre volje zbog snijega. Naravno da ne, mrzim snijeg, ja sam žena od mora, sunca i ljeta premda bi me sada zadovoljio i jedan sunčan i topliji dan. Ne sjećam se kad se moglo prošetati po suncu, a da ne puše bura.
No da pređem na folikuliće. Reakcija na Menopur nije kako je dr. očekivao. Na desnom jajniku ih ima, ali ne rastu, stali su na 3 mm, odnosno uopće ne reagiraju na terapiju, a na lijevom ih ima 6,7 i veliki su 10,12 mm. Dr. kaže da rastu sporo pa mi je povećao dozu na 4 Menopura danas i sutra moram opet u ZG. Na kraju se ni ne pikam sama kad sam svaki dan na VV. Moram priznat da sam razočarana jer sam toliko folikula imala i sa klomifenima i dobila 4 odnosno 5 j.s. Nadam se da će barem biti kvalitetnije pa će se, za razliku od prije, oploditi. Ništa, strpljen – spašen!


Post je objavljen 10.02.2010. u 12:22 sati.