Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bankarka17

Marketing

KOMET ILI METEOR

Tako sam ludi san sanjala, da sam jedva čekala da ujutro dođem na posao i sve ispričam kolegama. Kao ljeto je i vrućina, a ja pričam sa prijateljicama. Djeca su tu negdje okolo. Na nebesko plavom nebu (ha, ha) se odjednom pojavi nešto svjetleće, crveno, žuto, plamteće, okruglo. Pada ....Prijateljica kaže da je avion. Ne vjerujem, jer avion nije okrugao. Nešto me steže oko srca. Kažem im da se sakriju negdje.
Kugla se približi Zemlji i promjeni boju, kao da se ohladila. Postala je velika, srebrna, hladna.
Sklanjam se pod neku brajdu, vrlo gustu i provirujem kroz lišće loze. To stoji na nebu, a moja prijateljica kaže da odemo bliže da vidimo što je to. Ma ni slučajno. Onda se budim, a srce još stegnuto. Toliko stvaran san, prepun boja. Uplašio me.
Pričam kolegama na poslu dok pijemo kavu ispred Banke na 15 cm snijega i -3 stupnja. Smiju se. Kažu da mi je mašta velika, ili da me je nešto prije spavanja zapalilo.
Gledam na netu u sanjaricu. Piše pod komet – ne donosite brzoplete zaključke, a pod meteor – novčani dobitak s neba. E sada, je li bio komet ili meteor od silnog straha ne znam. Nisam se usudila gledati prema nebu i pamtiti detalje. Ovaj novčani dobitak bi bio stvarno dobitak s neba. Ne tražim neke novce, samo za amex račun.
Odlučila sam san zapisati, za budućnost. Ako se ikada išta slično desi, imam dokaz da sam to već "doživila".
A sanjala sam već par puta da je pao avion kraj našega naselja. Užas.
Zapitam se je li to nekakvi "znak", upozorenje na nešto. Možda.


Post je objavljen 10.02.2010. u 08:53 sati.