Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

A što smo to u Boogaloo vidjeli?


Održan je "4. Bilić-Erić Security Fight Night". Kažu 8. borbi u tajlandskom boksu po K1 pravilima. E to mi nije nikako jasno, ali valjda organizatori znaju, a gledateljima je ionako svejedno, oni samo žele dobar fight.

Jesu li ga vidjeli? Pogledajte rezultate i nekoliko komntara s raznih foruma, pa zaključite sami.

Evo rezultata ukratko:

1. Hrvoje Crnić (Klana) - Danijel Šimundić (Spartan Gym, Zagreb)
Pobjednik: odlukom sudaca Hrvoje Crnić

2. Marijo Valentić (Tigar Cikatić, Zagreb) - Nenad Šančić (Samobor)
Pobjednik: odlukom sudaca Marijo Valentić

3. Marko Kutleša (Spartan Gym, Zagreb) - Darko Derić (Prijedor, BiH)
Pobjednik: odlukom sudaca Marko Kutleša

4. Srđan Špirk (Adriatic, Zagreb) - Dušan Kojić (B.Luka, BiH)
Pobjednik: odlukom sudaca Srđan Špirk

5. Hrvoje Kišiček (Bilić-Erić) - Srđan Brezar (B.Luka, BiH)
Pobjednik: odlukom sudaca Hrvoje Kišiček

6. Zoran Majkić (Klana) - Stephane Elong (Belgija)
Pobjednik: s TKO u 2. rundi Zoran Majkić

7. Marin Došen (Klana) - Mohamed Benyaich (Mar/Bel)
Pobjednik: odlukom sudaca Marin Došen

8. Emil Zoraj (Spartan Gym, Zagreb) - Nikola Petrović (Vojvodina, Novi Sad)
Pobjednik: odlukom sudaca Emil Zoraj

I evo prenijeti ću nekoliko komentara s raznih foruma:

deda - Posted: Sunday, February 07, 2010 11:45:51 PM
Zagušljivo,razglas u banani, falile su hostese sa brojevima, ne adekvatno mjesto borbi, ukupno jeftina priredba. Neka se borci ne uvrijede ali borbe su bile kao da se tuku malo bolji rekreativci. Jedino je blistao uz nedostatak kondicije na kraju Srđan Špirk i iskrene čestitke momku i dobra je bila borba Emila Zoraja mada ni on nije bio u pravom svjetlu, ali koliko para toliko muzike. A ostalim borcima poruka da moraju trenirat a ne dolazit u dvoranu reda radi, jer da su pred njima bili imalo bolji borci jao si ga vama. Sve skupa solidna priredba za pogledat kad nema bolje, ali malo pomalo i bit će sve bolje nadam se.

kvele - Posted: Monday, February 08, 2010 10:56:06 AM
Ja bi se složio da je logistička podrška ravna N U L I. Mislim nije 100 kn ne znam ni ja koji novac ali nije ni toliko malo. Dvorana je strava i užas, skoro 3 sata trebalo je stajati, da se ne priča o zagušljivost.. Razglas je totalno nekvalitetan.. A ono što mi je upalo u oko jest fizička nepripremljenosti većine boraca.. Ili mi se samo činilo?? a s druge strane, mislim da su neki parovi totalno neadekvatno postavljeni, npr. Marin Došen (Klana) - Mohamed Benyaich --> meni se činil oda je Došen minimalno 10 kg teži.. U konačnici skoro nitko tko je bio protvnik "Bilić Erićima" nije bio "dostojan protivnik".. Imam osjećaj da su parovi slagani ponajviše da borci iz "Bilić Erića" ne bi izgubili.. Sad ne kažem da nisam u krivu.. možda je to nedostatak kvalitetnih boraca.Ali na kraju krajeva ako zanemarim 3 sata stajanja, loš razglas, ne pretjerano kvalitetne borbe..ipak bilo je gledljivo.. :) ali ništa povrh toga.

Kasun, PFS, 08.02.2010.
Ugođaj i atmosfera u dvorani, usprkos izvorno "ne-sportskom" ambijentu, bio je pravi ugodni - klupski i sportski. Pohvale za to zaslužuju sve tri strane neophodne da bi jedan ovakav događaj uspio, a to su: organizator, borci i gledatelji. Svi su zajednički, svako na svoj način doprinijeli da nedjeljna večer bude pravi užitak za ljubitelje borilačkih sportova... Nakon 4. Bilić-Erić Security Fight Nighta, jedino što nam preostaje da što prije dočekamo – peti.





Eto, biti će bolje drugi puta.



Post je objavljen 08.02.2010. u 23:59 sati.