Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Škola nogometa puca po šavovima

Petak i subota bili su burni dani u Školi nogometa Međimurje - Čakovec, ali i u NK Čakovec. U Školi nogometa smijenjen je naime voditelj škole Želimir Orehovec i na njegovo mjesto je postavljen Dragutin Naranđa. Orehovec je novi trener Nogometnog kluba Čakovec, u koji je prešlo i osam juniora do tad registriranih za NK Međimurje.
Gordijski čvor je kompliment za ono što se događa u i oko Škole nogometa Međimurje-Čakovec i dva kluba koja su navodno osnivači te Udruge. Mnogi koji su bili sumnjičavi prema cijelom projektu već od osnivanje sad su konačno došli na svoje, no teško da netko može biti zadovoljan takvim ishodom situacije, koja je k tome daleko od riješene.
Posljednji problemi koji su se pojavili jesu zajednička odluka NK Međimurja, NK Čakovca i Stručne komisije Škole da se Želimir Orehovec kao voditelj Škole upućuje (i) na rad u NK Čakovec, uz osmoricu juniora, do tad članova NK Međimurja. Ova je odluka u skladu s ugovorom o međusobnoj suradnji, kojeg su potpisala oba kluba 3. veljače.


Prelazak Orehovca naljutio Katalenića?

Iz još uvijek neraščišćenog razloga taj je prelazak naljutio predsjednika Škole Dragutina Katalenića, koji je sazvao hitni sastanak Izvršnog odbora, te na njemu dužnosti razriješio Želimira Orehovca, a na mjesto voditelja škole postavio Dragutina Naranđu. U razgovoru za Međimurske novine Katalenić je kazao: "Želimir Orehovec ne može kvalitetno obavljati funkciju voditelja škole ukoliko bude i trener u Čakovcu jer neće imati vremena." Nejasno je međutim kako je onda taj posao povjeren Naranđi, koji uz vođenje ulaznog i izlaznog godišta kadeta u Školi radi i kao trener županijskog ligaša iz Belice.
Bilo kako bilo, Čakovčani su održali svoju konferenciju za novinare, na kojoj je Orehovec kazao kako mu je žao zbog takvog raspleta situacije i da se stanje u Školi pod hitno mora riješiti, jer je sadašnja situacije neodrživa.
Nadalje je problem i u kvalifikacijama samog Naranđe, koji nema licencu koju bi NK Međimurje kao prvoligaš trebao imati za svoj omladinski pogon, a kako će se to odraziti na prvoligaša saznat ćemo vjerojatno tek po povratku prvoligaša iz Turske.

Izvor:
http://www.mnovine.net/new/index.php?option=com_content&view=article&id=328:kola-nogometa-puca-po-avovima-sukob-u-nk-akovec&catid=42:sport&Itemid=61


Post je objavljen 08.02.2010. u 12:10 sati.