Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mfranjic

Marketing

III.Kolo PEtrinjske NAsip Lige_06.02.2010.

Od kola do kola pa tako i do III.kola naše PE-NA-L za ovo kolo imali smo i najavu dolaska Ragbi Kluba Zagreb no prema nekim informacijama ragbijaši su ovo kolo ipak spriječeni za dolazak na start, što ipak ne znači da neće sudjelovati na nekim od sljedećih kola:)
Uglavnom očekujemo preko 20 natjecatelja i natjecateljica za koje sam uvjeren da će u ovom kolu doći u znatno većem broju.
Start je predviđen u 10:00 na nasipu kod škole nogometa NK.Mladost a uz to pozivam sve natjecatelje da na mjesto starta pristignu ranije zbog upisa natjecatelja za utrku, podjele startnih brojeva kao i za neizbježno zagrijavanje za samu utrku.

Petrinjski nasip je ovih dana doista izgledao idilično no niske temperature su od staze napravile klizalište za koje se toplo nadamo da će do subote to postati pravo cross borilište za petrinjske trkače.



Doista bi nambilo drago da na petrinjski nasip "idilu" ovu subotu dođe što više entuzijastičnih trkača željnih prije svega dobre zabave, zdravog načina života i natjecanja.



Naglasak je na tomu da se svi mogu uključit i bilo koje kolo lige koja ukupno broji 9.kola te da s svakim nastupom ostvaruju plasman za ukupni poredak i da je maksimalan broj kola za ukupni plasman je 5.
Stoga ne štedite noge i pluća i dođite ove subote na petrinjski nasip i sudjelujte na ovom natjecanju kao znak dobre volje za zdravim načinom života...

predsjednik TK Petrinja

Marko Franjić


Post je objavljen 04.02.2010. u 13:09 sati.