Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/grlogasci

Marketing

24 kandidata položilo ispit za vatrogasca

Vatrogasna zajednica Općine Dubravica organizirala je od 11.01.2010. – 28.01.2010. tečaj za osposobljavanje vatrogasaca.
Predavanje od 74 sata teorijske i praktične nastave odradila je Vatrogasna zajednica grada Zaprešića, kao i završni ispit koji je održan 29.01.2010. godine u Dubravici.
Osposobljavanju se prijavilo 28 kandidata, a uvjete za pristup ispitu ispunilo je 24 kandidata od toga 11 ženskih i 13 muških.
Ispite je provela komisija od 6 članova koja je izvršili i predavanje u sastavu Ivan Rogina Franjo Prišćan, Mato Frančešević, Mirko Krizmanić, Dragutin Vidmar i Ranko Kiseljak.
Svi kandidati su uspješno položili ispit te su im uručena uvjerenja.
Na uspješnom osposobljavanju mladim vatrogascima čestitali su Predsjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Stjepan Ptiček, Predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Dubravica gosp. Ivica Stipetski, Zapovjednik JVP Zaprešić gosp. Damir Čičko napomenuvši da ovim nije dovršeno njihovo osposobljavanje, već da i dalje trebaju provoditi vježbe i uključiti se u operativni rad svog vatrogasnog društva i tako pomagati ljudima kad je to potrebno.Post je objavljen 02.02.2010. u 07:54 sati.