Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/windfuckersister

Marketing

Grobničani su zakon

Dobro jutro ekipa. Je, je.... znam da je 11.00 sati. Ali da ste vi kao i ja bili na maškaranom tancu do 04 .00 i vama bi bilo praskozorje.
Vrijeme radnje: subota, 30.01.10. Mjesto radnje:Čavle.

Nekad maškare nisu plaćale upad. Ali nekad su bila neka druga vremena. Dvadeset kunića pa tko voli nek' izvoli. Ok, nije strašno, ali računaj dvadeset upad pa onda cuga pa onda tombola pa opet cuga.....Ali nije beg cicija, pogotovo kad je fešta u pitanju.

Svirala je grupa Kolaž. Svaka čast dečkima. Bilo je tu svega, čak i malo žešćeg rocka. Posebni gosti bili su tamburaši iz Cernika (slavonskog, ne grobničkog). Što se tiče drmeša i slavonskih plesova zaključila sam da mi je svo znanje stečeno u folklornoj sekciji u osnovnoj i srednjoj isparilo. Da, da, što se sad cerite, Wind je išla na folklor, so what? Plesala sam ja u folklornom ansamblu Zora, ali tulumarenje s pankerima i metalcima svake noći ne ide ruku pod ruku sa ozbiljnim treninzima pa sam odustala. Od folklora, ne od tulumarnja. Šteta, mogla sam vidjeti dobar dio Europe i Amerike jer oni su stalno negdje gostovali. Folkloraši, ne pankeri i metalci.

Dakle, Kolaž je dobro prašio, a maškare su bile prva liga! Što bi rekao moj prijatelj Mile (ne poštar, drugi Mile):"sve predrasude koje sam do sad imao o Grobničanima večeras su nestale". Znate one šprehe - te Grobničani divljaci, te ne znaju ništa drugo osim lokat i tuć se.... Naravno da se popilo, naravno da su neki i podosta popili, ali nije bilo niti jednog jedinog izgreda a one koji su bili pijani kot blaga moglo se izbrojiti na prste. Jedne ruke. I još nešto - svi plešu! I svi su veseli i druželjubivi i pleše tko s kim stigne.

Puno je bilo maškara, a bilo je mjesta za svih. Moglo se čak ugrabiti i mjesto za sjesti u onim rijetkim trenucima (trenutcima?) odmora. A uspjela sam nabasati i na neke blogere (dobro, na jednog), diskrecija zagarantirana.

Frendica i ja zaključile smo da bi maškare trebale trajati čitave godine pa nam ne bi trebali ni fitnessi ni pilatesi, kurci, palci.... Četiri sata plesa dobro skida kilograme.

Evo vam samo par sličica na brzinu, moram na delo. Frendica ima bolje fotke samo dok ih ona prebaci na komp.....

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Update: Već mi je stvarno pun kurac tehničkih problema na blogu. Em se ne mogu logirati na blog editor, em mi ponekad objavi, ponekad ne objavi post. Kako vidite, ovaj je pisan i objavljen u nedjelju.
Kako su ga ova prva četiri komentatora pronašla nemam pojma, vjerovatno preko arhive. Uglavnom, nigdje ga nije bilo, a u blog editor nemoguće ući.

Post je objavljen 31.01.2010. u 11:04 sati.