Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Evolucija- Involucija

Time sto je ljudsko dostojastvo definitivno danas osudjeno da se pretvori u opci dim drustvene lomace, niposto ne mora oznacavati neki pocetak nestajanja planetarne vrste Homosapiensa.
Evolucija jos nije ni potisnula ostatke njegovog repa, pandza i snaznih ocnjaka, vrebajuci ispod viseslojnih naslaga, ne na ishod konacne bitke izmedju Davida i Goljata, vec na njene rezultate, pomocu koji ce vlastitim reuskrsnucem transcendentirati u svoju sestricnu involuciju.
U hvatskoj zemlji opceg Nitkovluka, ne ocekuju se rezultati neke sudbonosne bitke iz medju Sanaderovog kriminalnog milea i Mesicevog ladanja u Pearl Harboru zbog kojeg ne stize ni da zaviri u zavrzlane ugovora izmedju MOLA i INE. Niti ona zavisi od unakrstenih maceva izmedju velecasnog Zlatka Sudca i don Grubisica, jer tu se vec dobro priprema gusjenicarska karavana pod nadzorom svemocnog Seksa, Zuzulja, Radica, Bebica, Jurice, kao i blizeg im lijevog i desnog krscansko-socijalistickog zloduha usmjerenog prema Krapini.
Na medjunarodnoj pozornici takodjer joj nije od znacaja bitka izmedju Busha i Obame, izmedju Rupert Murdocha i Foxovog sefa Rodjera Aliansa, izmedju IMF i nagle pojave kiniziranog mocnika, koliko upravo njihovih rezultata za sto brze prociscavanje drustveno povratnih Afganistanskih staza prema iskonskim spiljama pre Homosapiensa.




Post je objavljen 20.01.2010. u 17:10 sati.