Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

maksi

ok
knjigu nisam pročitala već jako dugo. nešto samnom nije u redu, konstantno sam u nekom stanju idimidođimi ili šta ja znam kako bi to artikulirala....ne mogu se sastat s mozgom? ili...previše odjednom mozgam pa mi je u glavi urnebes? NE ZNAM! ljuti me to i žalosti i ...bogme me i straši!
ok, skrenula sam. hehe s teme, mislim!
htjela sam se izjasnit kako ne čitam a nekad sam gutala knjige. istina, nisu to bile visoko dubokoumne tvorevine svjetske književnosti. više ono....krimići, sf i takve stvari. poneka lijepa priča i to...ali sad - niti to!
e, kvragu, hoću reć - zato ja buljim u komp, čitam blogove (malo manje) i svašta nešto (eh, da, zaboravila sam da čitam ipak nešto! pronašla sam online knjige i to mi super. ponestalo mi novih knjiga na engleskom i njemačkom pa čitam online. volim čitat u oriđiđi izdanjima, svaka čast prevoditeljima - a i otok faktor je tu...nema niti jedne trgovine knjiga niti jedne jedine!)
o čovječe! HOĆU REĆ DA GLEDAM TEVE. FILMOVE. SERIJE... pa ga kompliciram u pm!
i hoću reć da imamo jedan teve. tri programa. i nas dva ljudova ne moremo se nikad dogovorit koji od ta tri programa bi zajednički (šta se mene tiče i ne mora baš zajednički ali, ono...) - od-gle-da-li!
tri programa. svađa. padre voli dnevnik. politiku. sport. globalno sijelo. KVIZOVE!
ja - ne!!!
i tako...tri, dva, faking matematika, ne valja.
a sad! iz, ja ne znam kojeg razloga viču mi: silazite s krovova! ja nisam nikad na krovu bila, pogotovo ne od kad sam razvila strah od visina pa ne smijem ni kroz prozor pogledat da mi se cijela nutrina ne počne grčit. ok, silazite dakle, s krovova.
kupite risiver, kupite hadeteve, kupite jer mi vam ukidamo analognu teve i od sad ćete gledat visokokvalitetnu sliku u visikokvalitetnoj teve kutiji. JER MI SMO TAKVA ZEMLJA, NEĆEMO VIŠE MAJMUNE NA KROVOVIMA - OD SAD SVI MAJMUNI MORAJU SE NEGDJE DRUGDJE SMJESTIT, ALI S KROVOVA NAM VIŠE NEĆETE VISIT! sramota je za jedenu zemlju da su joj majmuni na krovovima. divljaci! ljepo, ko poštena živad, kupit moramo ...kupit nešto.
ja taj risiver nisam i baš nisam htjela. čujem gadni problemi a mi u prastaroj zgradi i sve to...pa mi naručili maksija. a maksi mi bar neće zamazat oči. znam da šteka i sve to ja znam. no si mislim, ako moram kupovat, onda ajde da imam 100 programa a ne tri. i moja odluka da umjesto risivera tog i tog plaćamo maksicu - nema, ponavljam! NEMA! nikakve veze šta s maksijem dobijam kameru/fotoaparat (moja jadna olymppussy je već dugo slijepa i gluha, pa obavi šta može)
I došla maksica. i spojili mi to bez po frke. a onda je počelo sranje. naravno.
a kamera/fotoaparat...čini mi se da i nije baš ono...ni do koljena ....ma ni do nožnih prstića mojoj staroj glugoslijepoj OLYMPPUSSY godblesshersoftvare. joj joj
evo, toliko.
e, da. već dvadeset dana kasnim s početkom držanja dijete! UF! ufufufufufuuuuuufffffffffffffffffffff
moja susjeda kaže maksi teve. moj djed je govorio naviork (new york) moja baba je govorila kisko (kiosk)
a ja kažem - BULL SHIT! sve samo sranje!
ali sunce sije ko ludo, moglo bi bit i gore i sve to....fak!
ela, da ju ne bi zaboravila, je potpuno popizdila. i ja ne znam kako da ju ukrotim a da ne poludim. ja krivim levanticu! ona mi utuvila u glavu da pas ide bez lajne baš ono, superiška! i onda smo mi išle po svijetu bez lajne. a sad je pas počel dobivat svakakve ideje i odšeta samo tako. a šta sve ne pojede s poda! maramice, kosti, a danas je izvukla džek pot! neko je bacio cijeli sendvić od pol metra! aaahhhh, pokušala sam ja ...ono...PUSTI! FUUUJ! a-ha! pazi da ne bi! smazala ga je na sigurnoj udaljenosti.
ja krivim levanticu. jer sad je meni grozna tlaka vodat pasa na lajni. sad ju na lajnio vodam za kaznu samo. a onda je to i meni tlaka i kazna i muka,,,,MRZIM LAJNU! a nekad sam mislila - najnormalnija stvar vodat pasa na lajni.
kako sam luda bila! poima nisam imala. tctctctc
a ipak, uspila sam razmazit najslađu dlakavicu na svijetu i sad ne sluša i ne sluša i ne sluša....jojojojoooj
molim, rastopiti se slobodno na slikicu
ELA END DA BRADARZZZZZZ
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 20.01.2010. u 14:50 sati.