Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niniane

Marketing

SFera u Profilu (20.01.2010., 19:00h) - Pegazari & Cabron, prva književna blog turneja u Hrvatskoj

Iako su nakon Interlibera Irenine i moje aktivnosti po pitanju naše blog turneje malo zamrle, dobrim dijelom i zbog mojih poteškoća s kamerom i prebacivanjem snimke s Interlibera s iste na komp, sad se stvari opet počinju zahuktavati... Blog turneja se, naime, u sasvim lijepoj mjeri raširila internetom, pa će upravo to biti tema prve ovogodišnje SFere u Profilu, projektu na kojem tematskim književnim i esefičnim večerima sudjeluju Društvo SFera za znanstvenu fantastiku i Profil.

Daklem, da prenesem i službeni poziv (s NOSF-a, ofkors;))

U srijedu 20. siječnja 2010. u 19 sati, SFera i Profil Megastore pozivaju vas na multimedijsko predstavljanje zbirke priča Cabrón Irene Rašete i romana za mlade Pegazari Ivane D. Horvatinčić te na predavanje pod naslovom Prva književna blog turneja u Hrvatskoj, koji će se održati u prostorijama Profil Megastorea (Bogovićeva 7, Zagreb)

Iako o ovoj našoj blog turneji već dosta znate;), imamo još ponekog asa u rukavu kojim vas možemo iznenaditi ;)

Usto, želim zahvaliti Zoranu Krušvaru, koji je na svom poljsko-engleskom blogu napisao prezakon recenziju Pegazara :))), kao i portalu Fantasy Hrvatska, gdje su se Pegazari našli među top 5 domaćih izdanja iz 2009., u postu naslova "Top 10 knjiga fantasy i SF tematike izdanih u Hrvatskoj 2009." :)))

Vidimo se u Profil Megastoreu :)))

Photobucket

Post je objavljen 19.01.2010. u 19:50 sati.