Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spring-nicht

Marketing

Chapter 9

9. Na Toma sam naišla u predvorju hotela.
- Trebam razgovarat s tobom. – Prišla sam mu ne gledajući ga baš u oči
- I ja mislim. – Zvučao je pomalo drsko. Uhvatio me za ruku i povukao prema izlazu. Ušli smo u auto.
- Idemo u staru vikendicu mog prijatelja. Tamo ćemo imati mira.
Sjela sam na suvozačevo mjesto, pogledala sam u njega, a on je samo blijedo piljio u cestu. Skroz je nervozno stiskao gas, još nije ni izašao na autocestu, a naveliko je vozio preko 200.
- Tom…
- Ne sada! – Prekinuo me. Na kratko je pogledao u mene, a onda nastavio gledati u cestu.
Nakon sat vremena vožnje počeli smo se približavati alpama. Vani je bilo jako hladno, počele su padati velike pahulje snijega.
- Tom…
- Ne sada. – Ponovno me prekinuo. Bijesno sam ga pogledala
- Tom, vani pada snijeg, ti ne vidiš kako sam ja obučena? – Pokazala sam prstom prema starkama i povukla kožnu jaknu. Opet je samo na kratko pogledao.
- Ne ćemo biti vani. Uostalom i tako si bolesna, zar misliš da bih dopustio da se smrzavaš?
- Nisam bolesna! – Uvrijeđeno sam povisila glas
- Vidio sam sinoć.
- Tom ja više nisam bolesna!
- Do jutra ne možeš ozdraviti. – Bio je uporan
- Ti i Bill baš morate sve isto govorit??
- Mi smo identični blizanci, sjećaš se? – Samo sam odmahnula glavom, ne vrijedi mi se s njime prepirat.
[…]
Zaustavili smo se pred malom drvenom kućicom. Bila je okružena visokim borovima i snijegom. Ušli smo unutra. S vrata se odmah ulazilo u blagovaonicu. Tamo je bio mali drveni stolić sa dvije stolice, na stolu je bila zapaljena crvena mirisna svijeća. Malo dalje od stola su bili kuhinjski elementi, također drveni. Na drugoj strani sobe se nalazio smeđi trosjed, mali stolić i crveni tepih ispod. Na prozorima su bile prljavo bijeli zastori do poda. Suprotno od prozora se nalazio veliki drveni kamin. Svijeće su bile posvuda. Na stoliću u dnevnom boravku, na kaminu, na policama sa starim slikama… Iz dnevnog je vodio mali hodnik. Na kraju hodnika bila je spavaća soba. U njoj je bio ogroman drven krevet sa svilenim crvenim plahtama i stari ormar. Na noćnim ormarićima bile su svijeće i ruža na svakoj strani. Pored sobe bilo je malo kupatilo.
- Predivno je ovdje
- Da, Andreas je spremao prije nego što smo došli.- Sjela sam pored njega na trosjed. Nije me htio pogledati u oči, gledao je negdje u prazno.
- Onda… Koja su tvoja opravdanja? – Bio je sav nekako prazan
- Mislim da bi se ti trebao pravdati.
- A što sam ja to napravi da bi se trebao pravdati?? – Širom sam otvorila oči, a on me samo hladno gledalo. Znam da je glumio mirnoću.
- Ne znam, Tom, ne znam. Možda bio sa mnom cijelu večer i onda mi se pred očima drpao s nekom plavušicom.
- Pa ti si zato kriva.
- MOLIM!?? – Počela sam se derati kao luda. – Što bi trebala?? Trčati k'o pas za tobom, gušit te i ne dat ti mira!!???
- Ti me trebaš znat zadržati za sebe. – Lupkao je prstima po nozi, to ga je odavalo, bio je nervozan. Znam što treba učiniti da poludi. Isprovocirati ga. Baš to sam i htjela.
- O ja znam kako. Al' zašto da se trudim. Oboje dobro znamo da si player. Čudim se sama sebi što sam te zadržala i par tjedana. To je za tebe i više nego uspjeh. Jel da?? – Unijela sam mu se u lice. – Samo tražiš neke cure okolo koje bi mogao svaku večer jebat. – Otela sam se kontroli, počela sam psovat, vikat, ne vikat - vrištat, prijetila sam mu rukom. Htjela sam se bacit na njega i očerupat ga k'o životinju. – Al onda kad one tebe zajebu, onda ih okolo tužiš za neke fotke il' još gore. Udaraš ih, ha!?? – Polako je okrenuo glavu prema meni, sijevalo mu je iz očiju. Gledao me baš kao da on mene hoće očerupat.
- Ne spominji mi to! – Tiho je izgovorio kroz zube. Podigla sam jednu obrvu i odmahnula glavom. – Kako ti onda objašnjavaš svoje drpanje meni pred očima s Billom, i ono sinoć. U Billovoj sobi.
- Naravno da sam to napravila kad sam te vidjela, s tim, tom.. plavušom. Šta bi trebala? Dotrčat do tebe dok se žvališ s njom i upoznat se??- Zašutio je. Sjela sam pored njega. – I samo da znaš sinoć u Billovoj sobi nije bilo baš ništa. Otišla sam kod njega da ne moram otići kod tebe.
- Dakle još si me i izbjegavala?
- Tom, Isuse više! Zašto se ponašaš tako djetinjasto!?? Bio si toliko pijan da nisi znao za sebe.- Bila sam sva zadihana koliko sam vikala. Oboje smo šutjeli.
- I baš s mojim bratom, mojim blizancem. Nisi mogla otići na primjer s Gustavom.
- Ne poznam Gustava.
- Očito te moram upoznat s njime.
- Tom daj prestani više. – Još uvijek nisam mogla doći do zraka. Zgrabio mi je lice dlanovima i počeo ljubit. Ostala sam začuđena, a onda stavila svoje ruke njemu za vrat. Osjetila sam njegove ruke ispod moje majice. Počeo mi je otkopčavati grudnjak.
- Ovdje? – pitala sam ga. Odmahnuo je glavom. Uhvatio me za ruke i stavio oko svog vrata. Okrenuo se leđima pa me kao na konjiću odveo do sobe. Legli smo na krevet. Bila sam umorna pa sam čitav posao prepustila njemu i uživala. Kasnije smo se mazili i zajedno zaspali. Razmišljala sam dali to sada znači da smo se pomirili i što ću sada s Billom. Pa i njega volim. Možda na neki drugačiji način od Toma, ali ga volim. Ujutro me probudio jer sam čula da me zove iz dnevne.
- Ana, možeš doći?? Imamo problem

TO BE CONTINUED


Fotke s novog photoshoota

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

do slijedećeg pisanja
Kuss von Billova und Tomova

Post je objavljen 17.01.2010. u 19:09 sati.