Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mravici

Marketing

Moj doživljaj s praznika

Bila sam kod bratića na rođendanu. Tamo sam se igrala sa malom bebom Ivonom.Držala sam Ivonu u krilu.Moja je mama uzela Ivonu. Ivona nije htjela da je netko nosi. Ivona je prdila u krilu moje mame.Svi smo se smijali. Došla je mačka u kuću. Maćka je htjela piti pivo i popila je.

Magda Galić


Bila sam kod bake. Probudila sam se.Planirala sam ići kod sestrične. Ujak me pitao hoću li se ići s njim i njegovim prijateljima u šumu sankati. Kad smo stigli moj ujak se popeo na drvo onda sam ga pogodila grudom. On je pao. Svi smo se smijali.

Karla PavićKad sam se probudio pogledao sam kroz pozor. Padao je snijeg. Probudio sam mamu,a mama je probudila tatu.Tata je ustao i odvezao me kod bake.Tamo je bio moj bratić. grali smo se. Bio sam vesel. Od ujaka sam za Božić dobio mobitel,a od bake crtić i slatkiše. Sve je bilo super.

Vilim GotalBila sam kod sestrićne.Ona je dobila psa. Otišla sam po njega van.Igrala sam se s njim i mazila ga. Bilo mi je lijepo. Odvezla sam ga na spavanje.

Lara Šimunović

Probudio sam se. Pogledao sam kroz prozor. Bio je jako gadan dan. Rekao sam mami da neću ići van. Odjednom je zazvonilo zvono.To je bio moj prijatelj. Izašao sam van.Vidio sam psa od prijatelja.Prijateljev me pas ugrizao. Ja sam pao na prljavi pod. Zaprljao sam se. Psa smo odveli prijateljevoj kući. Došao sam kući.Mama je bila ljuta,a ja sam bio u kazni.

Bruno Galić

Post je objavljen 15.01.2010. u 11:32 sati.