Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alice-the-vampire-girl

Marketing

~~~~~ Swatkiš zwan Rob!!!! <3 <3~~~~~

cerekPa ewo i mene opet. i to narawno sa nowim postom hh. Sakupila sam 97 komowa ali ja sam vam progledala kroz prste. Pa sa u dodatku pisala o Ashley a ja se ponadala da ču imat wiše komowa no nema weze. Ajd mojoj Bells sam obečala pisat o Robeku pa ču swoje obečanje i ispunit. Pa krenimo i ja se nadam owaj put oko 120 komowa ajmo nije to tak puno!!!

Robert Pattinson..miny biografija!!
Nama omiljen glumac...barem nekima Robert Pattinson rođen je 13. svibnja 1986. godine u Londonu.Njegovo puno ime je Robert Thomas Pattinson.On uživa u glazbi...pjeva...svira klavir i gitaru, a imao je i svoj bend Bad girls.Bio je čak i maneken ali kad je napunio 15 godina smatrali su ga pre muževnim pa se prestao time baviti.Postao je glumac...i to odličan na sreću svih nas..Glumio je u svjetski poznatom filmu Harry Potter i plameni pehar, a pojavio se i u film Harry Potter i Red Feniksa kao Cedric Digorry...glumio je i u filmu Little Ashes u kojem je riječ o njegovoj ljubavi s jednim pjesnikom. evo jedan ulomak iz cosmopolitana...

Britanski glumac Robert Pattison još uvijek se privikava na titulu seks simbola, koju mu je donijela uloga tajanstvenog vampira Edwarda Cullena u filmu “Sumrak”, a posljednje u nizu iznenađenja bila mu je vijest da bi pjevačica Courtney Love željela postati njegova punica! Supruga pokojnog pjevača Kurta Cobaina izjavila je da joj se Robert jako sviđa i da ne bi imala ništa protiv da izlazi s njezinom 16-godišnjom kćerkom Frances.

Tijekom svog gostovanja u “Ellen DeGeneres Showu”, mladi glumac potvrdio je da trenutno nema djevojku, dodavši kako mu se čini da je malo normalnih cura.

- Djevojke zaista vole vrištati na mene. Ne samo obožavateljice, već i one s kojima sam u vezi. Ne znam zašto, ali nikako ne uspijevam ostvariti normalnu vezu - kazao je Robert.

njegov tata se bavi automobilima pa odatle njegova ljubav prema njima

Manekensku karijeru je započeo kad je imao 12 godina...nije trajala dugo..prestao je sa 15 godina..jer je izgledao previše muževan.Evo što je rekao:

''Kad sam započeo karijeru bio sam nizak i izgledao više kao djevojčica pa sam dobivao puno poslova jer je to bilo vrijeme kad je takav izgled bio cool. I onda, pogađam, sam počeo izgledati kao muškarac i onda nisam dobivao poslove.Tako da je moja manekenska karijera bila uglavnom neuspješna''.

I glumio je i u nama nekima najdražem filmu...Sumrak...igrao je glavnu ulogu...glumio je lik Edwarda Cullena...i supeeeer je odglumio...možda još kad saznam napišem nešto o njemu...

E da...on pjeva pjesmu Let me sing...predobra je....

kaj da wam još kažem nezz???

čitajte owo pre smiješno..

Kada su ga upitali što bi volio biti, Robert je bez puno razmišljanja ispalio – pas. 'Mislim da bih bio pas. Pseći životni stil me je oduvijek fascinirao. Samo spavaš, ležiš, jedeš i s vremena na vrijeme prošećeš. Zar to nije super?!' rekao je glumac. 'Između mene i pasa postoji duboka povezanost.'

No kada se ipak ne bi mogao u potpunosti fizički transformirati i postati pas, nego mi morao promijeniti samo posao, Pattinson bi volio biti muzički producent. 'Biti muzički producent, to bi bio odličan posao za mene. A volio bih i pisati. U svakom slučaju, to bi bilo nešto kreativno. A možda bih mogao biti i burzovni mešetar. Volim sve što je hektično.'
hahahahahahah.. joooj da pas mah...
pa ja mislim da je to dowoljno o njemu nezz kaj da još kažem..
i btw sljedeči post je ooooo Ashley Greene hihi..
ewo malo slikica



Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pa to bi bilo swe od mene uskoro očekujte dodatak na post!!

Voljam was swe punooo...
Pusa!!!!!!cerek



Post je objavljen 12.01.2010. u 19:24 sati.