Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Drugi poraz Darde!

U utakmici 10. kola A-1 lige, košarkaši Dubrovnika na domaćem terenu pobijedili su Vrijednosnice OS Dardu sa rezultatom 93:65. Dubrovčani su do četvrte pobjede u sezoni došli na krilima sjajnog Aleksandra Ščepanovića koji je postigao 31 poen (trice 7/8).

Zvonimir Ridl i Hrvoje Čamagajevac bili su najzaslužniji što Dubrovnik nije otišao na veću prednost krajem prve i početkom druge četvrtine. Dvojcu Darde pridružuje se i Kamaldin Gamma (28:22), no seriju „brokera“ prekida prinova dubrovčana Filip Krušlin. Nakon odmora košarkaši iz Darde kreću odlučnije u susret, međutim sa druge strane nalazio se sjajno raspoloženi Ščepanović, koji je, nakon što su se Baranjci vratili na -9 (53:44), uz podršku Lučića, kreirao seriju kojom košarkaši Dubrovika odlaze na velikih +16 (60:44). Da bih do kraja trećeg dijela otišli na veliki i nedostižnih -20 (68:48). Kod Dubrovnika najbolji je bio Šćepanović sa 31 poena, a istaknuo se i Filip Krušlin sa 13 koševa i 7 skokova. Kod Darde, najefikasniji je bio Gamma sa 17 koševa, dok je Ridl dodao deset.

Netko je na forumu napisao da su nas naši košarkaši osramotili. Ja ne bih tako rekao. Valjda su bili umorni od puta. Ne znam ni koliko su imali odmora od puta. Nadamo se pobjedi u subotu protiv Brođana.


Post je objavljen 11.01.2010. u 12:55 sati.