Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Anderson: Nisam dovoljno spreman da nosim dres Manchester Uniteda

Image and video hosting by TinyPic
Brazilskiom veznjaku Manchester Uniteda Andersonu prognozirali su veliku karijeru nakon prelaska iz Porta u Manchester United. Odlaskom Cristiana Ronalda u Real očekivanja od Andersona su porasla. Očito je glavna zadaća u veznom redu bila prevelik teret za Brazilca. Nezadovoljni Anderson izjavio je za The Sun kako njegova trenutna forma nije na razini kluba čije boje brani.
- Moj prvi cilj je vratiti se u fizičku kondiciju u kakvoj sam bio dok sam igrao u Portu, a tada početi zabijati golove koji će odlučivati utakmice, jer je to najvažnije u karijeri svakog nogometaša - rekao je igrač koji je na Old Trafford stigao na ljeto 2007. iz Porta u transferu vrijednom nekih 18 milijuna funti.
- Nogometaš mojih mogućnosti i sposobnosti koji je navikao igrati u ulozi ofenzivnog veznog igrača mora biti tužan kada postigne samo jedan gol svakih šest mjeseci. Ali ne smijem se obeshrabriti. Treba mi niz utakmica u kojima ću igrati dobro da steknem samopouzdanje - dodao je igrač koji je postigao tek jedan gol u 96 dosadašnjih nastupa za “crvene vragove.

Post je objavljen 09.01.2010. u 15:38 sati.