Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdjohovec

Marketing

1.ZIMSKI KUP DVD-a JOHOVEC

Završetkom prošle natjecateljske sezone počela su razmišljanja o tome kako je pauza između dvije sezone preduga, tj. nema natjecanja od 10-tog pa do skoro 5-tog mjeseca. S obzirom da smo gotovo svi u DVD-u veliki entuzijasti što se tiče vatrogastva, a posebno natjecateljskog djela, došli smo na ideju o organizaciji nekog natjecanja u kojem bi se radio samo usis, dakle nešto tipa Dvoranskog natjecanja po uzoru na neke druge države (Austrija, Njemačka, Slovenija.....).

1. Zimski Kup DVD Johovec

Kako organiziramo uspješno već 5 godina svoj "klasični" vatrogasni Kup Johovca u 7. mjesecu svake godine, morali smo i ovaj kup nekako nazvati, pa smo ga nazvali "ZIMSKI KUP JOHOVCA"! Tako da sada imamo "ZIMSKI" i "LJETNI" kup, (nadam se da će ovaj tip natjecanja zaživjeti i u ostalim DVD-ima, pa će biti druženja i natjecanja kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima)!!!

Pošto je naš vatrogasni dom, odnosno sala u domu premala za veći broj posjetitelja ususret nam je izašla naša Općina Križ, koja nam je ustupila veliku salu u pučkom domu Križ, te je tako najveća prepreka oko organizacije (prostor) bila riješena!

Što se tiče samog natjecanja, imali smo 4 kategorije, Muški A i B, te Žene A i B. Nastupilo je ukupno 28 ekipa.
U Muškoj A kategoriji bilo je 17 ekipa, prva tri mjesta: 1.PAUKOVEC, 2.BIJELA GORICA, 3.TURNAŠICA.
Muški B, nastupile su tri ekipe: 1.STARO ČIČE, 2.ODRANSKI OBREŽ, 3.ŠIRINEC.
Žene A, nastupilo je 6 ekipa, prve tri su: 1.ZAPREŠIĆ, 2.JALŠEVEC BREŠKI, 3.LEKENIK (ŽAŽINA).
Žene B, bile su dvije ekipe: 1.LIPOVEC LONJSKI, 2.SISAK.

UKUPNI POBJEDNIK "ZIMSKOG KUPA DVD-a JOHOVEC" je muška A ekipa DVD-a PAUKOVEC

Po odazivu ekipa mislim da je natjecanje prošlo i više nego odlično s obzirom da je ovo prvo takvo natjecanje u RH, te s obzirom da smo ušli u nešta nepoznato (nismo znali hoče li uspjeti, odnosno dali će ostalim natjecateljskim ekipama nešto takvo biti interesantno). Odaziv sve govori!!!

Na kraju ovog posta zahvalio bih se u ime cijelog DVD-a Johovec svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog zimskog kupa, te svim ekipama koje su se odazvale, jer da nije bilo njih ovaj kup sigurno nebi uspio!!!

POZDRAV...........


Post je objavljen 08.01.2010. u 17:41 sati.